Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για Μπιλμπάο

ΑΘΛΗΤΙΚA

Όλοι οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκονται στη λίστα που δηλώθηκε στην UEFA για τα δύο μεγάλα παιχνίδια με την Μπιλμπάο. Ο… αστερίσκος για την αλλαγή που μπορεί να γίνει.

Από 23 ποδοσφαιριστές αποτελείται η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς-πρόκληση με την Μπιλμπάο, στα πλέι οφ του Europa League.

«Μέσα»

είναι ο νεοαποκτηθείς Ματίας Γιόχανσον, αν και μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο δεν θα είναι έτοιμος, αφού βρίσκεται «πίσω» σε φυσική κατάσταση, ενώ συμπεριλήφθη και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, αν και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προσφέρει τις υπηρεσίες του, καθώς ακόμη κάνει θεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και 24 πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα με τους Βάσκους, οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε μία αλλαγή ή μία προσθήκη στη λίστα, αν μέχρι τότε έχει αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής (για παράδειγμα ο Πούκι).

Η λίστα

Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Δώνης, Στάικος, Εμμανουηλίδης, Ρέις, Λουτσιάνο, Καμπέσας και Μολίνς.

ΜπιλμπάοΠαναθηναϊκόςλίσταΠούκιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα