Η εκλογή Μητσοτάκη έφερε την «έξωση» του Μεϊμαράκη από τη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο γύρο χωροταξικών αλλαγών στη Βουλή φέρνει η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του προέδρου της ΝΔ. Το «θύμα» αυτή την φορά είναι ο ανταγωνιστής του για τον «γαλάζιο» προεδρικό... θρόνο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος θα ακολουθήσει πλέον τον... δρόμο των υπόλοιπων προέδρων της Βουλής (που δεν είναι βουλευτές) και θα εγκατασταθεί σε γραφείο εκτός του κεντρικού κτιρίου του κοινοβουλίου.

Το νέο γραφείο

του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα βρίσκεται στο κτίριο της Βουλής στην Αμαλίας ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η... «έξωση» ήταν συναινετική καθώς ο ίδιος ο Μεϊμαράκης αποδέχθηκε την μετακίνηση, σύμφωνα και με όσα προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής για τους πρώην προέδρους της Βουλής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παραχωρεί χώρο στα γραφεία της που βρίσκονται εντός του κεντρικού κτιρίου στο κοινοβούλιο όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πρέπει να εκπληρώσει τις κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις.

Στο γραφείο που διατηρούσε μέχρι σήμερα στη Βουλή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μετακομίσει η Ένωση Κεντρώων ενώ γραφείο θα αποκτήσουν και οι δυο ανεξάρτητοι βουλευτές, ο Στάθης Παναγούλης (πρώην ΣΥΡΙΖΑ) και ο Νίκος Νικολόπουλος (πρώην ΑΝΕΛ).

Βαγγέλης ΜεϊμαράκηςΚυριάκος Μητσοτάκηςχωροταξικές αλλαγές στη ΒουλήHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα