Η Αθηνά πουλάει και το σπίτι στο Βέλγιο

ΚΟΣΜΟΣ

Να ξεμπερδέψει μια και καλή με το παρελθόν της και με ό,τι της θυμίζει τον πρώην σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, είναι αποφασισμένη η Αθηνά Ωνάση, η οποία, μετά το «σπίτι της αμαρτίας», βγάζει στο «σφυρί» και την πολυτελή κατοικία της στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με βελγική ιστοσελίδα, η Αθηνά Ωνάση έχει δώσει εντολή στους νομικούς εκπροσώπους της να γίνει απογραφή

των αντικειμένων του σπιτιού και να εκτιμηθεί το σύνολο της κατοικίας, με σκοπό την πώληση.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, η δημοπρασία και η αναγγελία της πώλησης θα γίνουν μέσω της ιστοσελίδας melase.de.

Η Αθηνά Ωνάση, μετά το διαζύγιό της, αλλά και τις απαιτήσεις του πρώην συζύγου της, Αλβάρο, προσπαθεί να ολοκληρώσει τις διαδικασίες που αφορούν στην κοινή τους περιουσία. Παράλληλα, νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι αυτό το χρονικό διάστημα επιχειρεί να ρευστοποιήσει μέρος της περιουσίας της και συγκεκριμένα ό,τι θέλει να διεκδικήσει ο πρώην σύζυγός της ως αποζημίωση για τον 11χρονο γάμο τους.

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο είχαν αγοράσει ένα σπίτι στο Βέλγιο, μια υπεροπολυτελή κατοικία, λίγο καιρό μετά τον γάμο τους, όταν ο 43χρονος Βραζιλιάνος είχε αποφασίσει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ιππασίας. Τότε, το ζευγάρι ήθελε να βρει ένα σπίτι που θα ήταν φυσικά κοντά στο προπονητικό κέντρο του Αλβάρο.

Υστερα από αρκετή αναζήτηση, Αθηνά και Αλβάρο κατέληξαν στη συγκεκριμένη βίλα, που ανήκε σε μεγιστάνα.

Το ζευγάρι για την αγορά της είχε πληρώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Η έπαυλη βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ολλανδία, σε μια από τις ακριβές περιοχές.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα