Η Αθήνα γιορτάζει τη διεξαγωγή του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου (Live-Photos)

ΑΘΛΗΤΙΚA

Η μεγάλη γιορτή της Αθήνας, της Αττικής και της χώρας, της διεξαγωγής του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου έχει ξεκινήσει από τις 7 το πρωί με τον αγώνα των 5 και 10 χιλιομέτρων και την εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου που ακολουθεί την κλασική διαδρομή των 42.195 μέτρων από τον Μαραθώνα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Χιλιάδες δρομείς από ολόκληρο τον κόσμο συμμετέχουν σε αυτό που πολλοί αποκαλούν όνειρο ζωής και για άλλη μια φορά αναμένεται να δεχθούν το θερμό χειροκρότημα των χιλιάδων κατοίκων της πόλης

που κάθε χρόνο γιορτάζουν με τους αθλητές το παγκόσμιο αυτό γεγονός.

Εικόνες από τον τεραμτισμό της διαδρομής των 5 χιλιομέτρων

«Ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ» αναφέρει στο μήνυμα του ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.

«To 2016 γιορτάζουμε την 34η διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου, και ευελπιστούμε ότι με τις προσπάθειες όλων μας και τη δική σας δυναμική παρουσία και συμμετοχή και αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα ακόμα ορόσημα στην ιστορία του αγώνα. Σας περιμένουμε όλους στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 13 Νοεμβρίου 2016» αναφέρει κλείνοντας το μήνυμά του.

ΜαραθώνιοςΑυθεντικός ΜαραθώνιοςΜαραθώναςΠαναθηναϊκό ΣτάδιοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα