Η άσκηση που καίει περισσότερο λίπος και από το τρέξιμο (Video)

ΥΓΕΙΑ

Αυτή η άσκηση θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την αντοχή σου, θα γυμνάσεις κάθε χέρι χωριστά διορθώνοντας ανισορροπίες και θα ενισχύσεις την ισορροπία σου. Ανάλογα το πώς θα τα χρησιμοποιήσεις θα αποκτήσεις περισσότερη δύναμη και θα έχεις αποτελεσματική καύση λίπους γιατί η άσκηση με σχοινιά είναι αυτή που καίει περισσότερο λίπος και από το τρέξιμο!

Τα σχοινιά βοηθούν στο χτίσιμο των μυών όπως οι δικέφαλοι μυς, ενώ γυμνάζουν ώμους και πόδια, ανάλογα με το

ποια παραλλαγή κάνεις. Υπάρχουν αρκετές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με τα σχοινιά. Κάθε κίνηση που κάνεις γυμνάζεις μια συγκεκριμένη ομάδα μυών. Όσες περισσότερες κινήσεις κάνεις τόσες περισσότερες ομάδες γυμνάζεις. Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις squatsενώ κινείς τα σχοινιά σαν κύματα. Αν κάνεις πλάγιες κινήσεις γυμνάζεις περισσότερο τον κορμό και τα ισχία σου, κάτι που αυξάνει τη σταθερότητά σου. Οι κυκλικές κινήσεις με τα σχοινιά αυξάνουν την ευκινησία των ώμων σου και βελτιώνουν τη φυσική σου κατάστασή. Μετακινώντας τα σχοινιά προς διαφορετικές κατευθύνσεις κάθε φορά αποκτάς λειτουργική δύναμη.

Είναι πολύ απλό!

Πιάσε τα σχοινιά από τις άκρες, στάσου με τα πόδια σου ελαφρώς ανοιχτά, σήκωσε τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι, και χτύπα τα σχοινιά στο πάτωμα με όλη τη δύναμή σου. Επανέλαβε την κίνηση αρκετές φορές. Δες και το παρακάτω βίντεο διάφορες παραλλαγές και ενσωμάτωσε τις ασκήσεις αυτές με σχοινιά στην προπόνησή σου.

Πηγή: Wefit

ΥγείαάσκησηγυμναστικήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα