Η απίστευτη συνομιλία Κουβανού κωμικού με τον Μπάρακ Ομπάμα, για την… πρόγνωση του καιρού (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Σε λίγες ώρες ο Ομπάμα θα πατάει στο έδαφος της Κούβας και ο Κουβανός κωμικός του τηλεφώνησε να του πει την πρόγνωση του καιρού.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν διστάζει να «τσαλακωθεί» και να δείξει μια διαφορετική εικόνα στον κόσμο από εκείνη που απαιτεί το πρωτόκολλο του «πλανητάρχη». Συνομίλησε στο τηλέφωνο με τον γνωστό κωμικό στην Κούβα, Πάνφιλο και συζήτησαν για τον καιρό.

Το βίντεο είναι απολαυστικό. Όλα ξεκινούν όταν ο Πάνφιλο θέλει να πάρει

τηλέφωνο την μετεωρολογική υπηρεσία της Κάζα Μπλάνκα, για να μάθει τι καιρό θα κάνει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ομπάμα στην Κούβα.

Το τηλεφωνικό κέντρο όμως κάνει λάθος και αντί για την Κάζα Μπλάνκα, τον συνδέει με την Κάσα Μπλάνκα (Λευκός Οίκος), όπου στο τηλέφωνο απαντά από το οβάλ γραφείο ο ίδιος ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα.

Οι δυο άνδρες συνομιλούν τηλεφωνικά και μάλιστα μιλάνε και για έναν αγώνα μπέιζμπολ που θα γίνει στην Κούβα. Κάποια στιγμή ο Ομπάμα, λέει στον Πάνφιλο ότι θα ήθελε να τον παραλάβει ένα almendron- τα κλασικά αμερικανικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αβάνας- αλλά ο Πανφίλο του αντιπροτείνει ένα ρωσικό Moskovich.

Ο Κουβανός κωμικός προσφέρεται να φιλοξενήσει τους Ομπάμα στο σπίτι του. Ο Ομπάμα το σκέφτεται αλλά ο Πάνφιλο του λέει ότι έχει χώρο μόνο για εκείνον και όχι για την Πρώτη Κυρία. «Θα κοιμηθείτε κύριε Πρόεδρε στο κρεβάτι μου αλλά από την πλευρά που δεν είναι σπασμένα τα ελατήρια.» του λέει.

ΟμπάμαΚούβαεπίσκεψη Ομπάμα στην ΚούβαΠάνφιλοΚουβανός κωμικόςτηλεφωνική συνομιλία ΟμπάμαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα