Η Άνιστον αποκαλύπτει τι έσπαγε τα νεύρα στα «φιλαράκια» - Γιατί δεν μπορεί να σταματήσει να βλέπει τις επαναλήψεις της σειράς

ΚΟΣΜΟΣ

Εάν οι επαναλήψεις της σειράς τα «φιλαράκια» είναι κάτι στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς με τίποτα, δεν είσαι ο μόνος. Η Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή της στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας είπε ότι δεν μπορεί να σταματήσει να βλέπει τις επαναλήψεις γιατί προσπαθεί να θυμηθεί την κάθε σκηνή, πολλές φορές δεν τα καταφέρνει, αλλά κολλάει σε ένα έντονο συναίσθημα νοσταλγίας.

Αν και επανέλαβε ότι λατρεύει τα χρόνια που πέρασε στη σειρά, αποκάλυψε ότι ένα πράγμα δεν άρεσε σε κανέναν από τα μέλη της ομάδας. «Κανείς δεν ήταν ιδιαίτερα φανατικός

θαυμαστής του μουσικού θέματος της σειράς. Θεωρούσαμε όλοι ότι, δεν ξέρω, αλλά το να χορεύεις μπροστά σε ένα σιντριβάνι ήταν λίγο παράξενο, αλλά το κάναμε» είπε η Άνιστον.

Η ίδια είπε ότι θέλει να δοκιμαστεί στη σκηνοθεσία «νομίζω ότι το να είσαι τόσα χρόνια μπροστά από τις κάμερες, το να έχεις συγκεντρώσει τόσες πολλές πληροφορίες και γνώση για αυτό, σου δημιουργεί ικανοποίηση η σκέψη να περάσεις πίσω από τις κάμερες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΆνιστονΦιλαράκιαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα