Η ανάρτηση της Μαντόνα που έκανε τον Πιερς Μόργκαν να… ξεράσει (photo)

ΚΟΣΜΟΣ

O Βρετανός παρουσιαστής έδειξε την απέχθειά του για τη βασίλισσα της ποπ, αναφέροντας πως του προκαλεί εμετό στο λογαριασμό του στο twitter, παραθέτοντας την επίμαχη ανάρτηση της Μαντόνα.

Αυτό που του προκάλεσε αηδία ήταν μία φωτογραφία ενός ξυρισμένου αιδοίου στο σχήμα του σήματος της Nike, που ανήρτησε η τραγουδίστρια στα πλαίσια της υποστήριξης μίας εκδήλωσης για τα δικαιώματα των γυναικών

που έχει σαφή μηνύματα εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και θα λάβει χώρα στις 21 Ιανουαρίου στην Ουάσιννγκτον.

Παρόλο που εκατοντάδες χρήστες του twitter έσπευσαν προς υποστήριξη της Μαντόνα, ο 53χρονος Μόργκαν δε δεχόταν κουβέντα.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δημοσιογράφος δηλώνει ότι η Μαντόνα του προκαλεί αηδία. Πριν ένα μήνα που εκείνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Carpool Karaoke και επιχείρησε να χορέψει κάνοντας «twerking» μέσα σε αυτοκίνητο, ο δημοσιογράφος είχε πει και πάλι ότι του προκαλεί εμετό. Μάλιστα είχε προμηθευτεί και έναν… κουβά στην εκπομπή του, ώστε να γίνει πιο παραστατικός.

Ο Μόργκαν είναι από τους λίγους ένθερμους επώνυμους υποστηρικτές του Τραμπ, ενώ η Μαντόνα είναι φανατική πολέμια του.

Μόλις σήμερα, ο Μόργκαν αναφέρθηκε και πάλι στο όνομά της, γράφοντας στο twitter: «Σε μία βδομάδα ο Τραμπ θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ. Εκτός κι αν μπορούν να τον σταματήσουν η Μαντόνα, η Σερ και η Μέριλ Στριπ».

Πιερς ΜόργκανΜαντόναTwitterπροκλητική ανάρτησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα