Η άγνωστη οικογενειακή τραγωδία της Πίπα Μίντλετον

ΚΟΣΜΟΣ

Η Πίπα Μίντλετον και ο Τζέιμς Μάθιου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Μάιο, με τον γάμο τους να αποτελεί το γεγονός της χρονιάς. Στη γαμήλια τελετή όλα ήταν εντυπωσιακά όμορφα και οι νεόνυμφοι έλαμπαν από ευτυχία.

Ωστόσο, από τον γάμο αυτόν απουσίαζε ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό για το ζευγάρι. Ο λόγος για τον μεγαλύτερο αδερφό του Τζέιμς Μάθιου. Η απουσία αυτή κρύβει, μάλιστα, ένα τραγικό γεγονός της οικογένειάς του που στιγμάτισε την πιο τρυφερή του ηλικία.

Συγκεκριμένα, ο Μάικλ Μάθιους αποτέλεσε τον νεαρότερο Βρετανό που κατάφερε να ανεβεί στην κορυφή του Έβερεστ. Ωστόσο, ο 23χρονος δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ από την εν λόγω αποστολή ούτε και να χαρεί την επιτυχία του. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες είχαν ως αποτέλεσμα ο Μάικλ Μάθιους να χάσει την επαφή του με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που τελικά του στοίχισε τη ζωή.

Το γεγονός αυτό στοίχισε στην οικογένεια και στιγμάτισε ανεπανόρθωτα τον Τζέιμς Μάθιους που πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου του αδερφού του σε ηλικία μόλις 10 ετών. Η οικογένειά του δεν ξεπέρασε ποτέ το γεγονός και μάλιστα, ίδρυσε στη μνήμη του το Michael Matthews Foundation, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που προσφέρει εκπαίδευση σε παιδιά σε απομακρυσμένες περιοχές.

«Εξακολουθεί να ζει ανάμεσα στην οικογένεια. Γιορτάζουμε τα γενέθλια του κάθε χρόνο. Ηταν τόσο γενναίος νέος. Πολλές φορές τον σκεφτόμαστε και βρίσκουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για κάτι το οποίο θεωρούσαμε δύσκολο.» είχε δηλώσει στο Britain's Loose Women, το 2016, ο μικρότερος αδερφός Σπένσερ.

Πίπα ΜίντλετονΤζέιμς Μάθιουςαδερφόςθάνατοςοικογενειακή τραγωδίααποκάλυψηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα