Η Άμπερ Χερντ άρχισε τις μηνύσεις - Πρώτος ο Στανχόουπ

ΚΟΣΜΟΣ

Μήνυση σε βάρος του Νταγκ Στανχόουπ κατέθεσε στο δικαστήριο της Αριζόνα η εν διαστάσει σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ.

Ο καλός φίλος του Τζόνι Ντέπ έγραψε την επομένη των περιοριστικών μέτρων που εξασφάλισε η Χερντ σε βάρος του, πως η Άμπερ Χερντ εκβιάζει τον ηθοποιό και μάλιστα τον απείλησε να πει ψέματα για εκείνον δημοσίως, αν δεν συμφωνούσε με τους όρους του.

«Απολύτως ψευδής ο ισχυρισμός του Στάνχοουπ»

Στη μήνυσή της η Χερντ αναφέρει πως είναι απολύτως ψευδής ο ισχυρισμός του ότι κατασκεύασε

τις κατηγορίες περί κακοποίησης για να αποσπάσει χρήματα από τον Ντεπ.

«Η Χερντ ποτέ δεν έκανε την όποια κίνηση θα μπορούσε να περιγραφεί έως και στο ελάχιστο ως εκβιασμός», αναφέρει χαρακτηριστικά και ζητά αποζημίωση για τα ψέματα σε βάρος της δηλώνοντας πως θα δωρίσει τα χρήματα σε φιλανθρωπική οργάνωση που φροντίζει θύματα κακοποίησης.

Η Χερντ χαρακτηρίζει τον Στάνχοουπ καλό φίλος του Ντεπ και το άρθρο του μέρος μίας συντονισμένης προσπάθειας σε βάρος της.

«Πρόκειται για μία κλασική περίπτωση επίθεσης στο θύμα, σε μία προσπάθεια να απαξιώσουν την Χερντ, να καταστρέψουν το καλό όνομα και τη φήμη της, να πλήξουν σοβαρά την καριέρα της, μετά από όσα έχει προκαλέσει η βία του Ντεπ σε βάρος της επί χρόνια», αναφέρει ακόμη η μήνυση, σύμφωνα με τον Guardian.

«Είναι αλκοολικός και ναρκομανής»

Η Αμπερ Χέρντ χαρακτηρίζει εκ νέου αλκοολικό και ναρκομανή τον Τζόνι Ντεπ, όπως και στην αίτηση για τα περιοριστικά μέτρα, επισημαίνοντας ότι οι καταχρήσεις του αυξήθηκαν με τα χρόνια. Τον κατηγορεί ότι την χτυπούσε και την κλωτσούσε πολλές φορές, της πετούσε αντικείμενα και ότι της προκαλούσε ασφυξία, με αποτέλεσμα εκείνη να φοβάται για τη ζωή της.

«Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η Χερντ έδωσε στον Ντεπ πολλές ευκαιρίες να μείνει νηφάλιος και να αλλάξει τη βίαιη συμπεριφορά του εναντίον της. Όταν τελικά συνειδητοποίησε ότι δεν αλλάζει, για να αποφύγει περαιτέρω τραυματισμό και κίνδυνο τη ζωή της, έκανε το δύσκολο βήμα της αίτησης διαζυγίου και περιοριστικών μέτρων», αναφέρει ακόμη η μήνυση.

Άμπερ ΧέρντμηνύσειςΣτάνχοουπΤζόνι ΝτεπHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα