Η Jennifer Aniston μιλά για τα ταμπού που τη «στοιχειώνουν»

ΚΟΣΜΟΣ

«Πλέον, η αξία των γυναικών μετράται από το πώς δείχνουν, από το Instagram και τα likes τους", είπε σε πρόσφατη συνέντευξη. "Είναι ήδη δύσκολο να μεγαλώνεις αναζητώντας την πραγματική σου ταυτότητα, πόσο μάλλον και να έχεις τους ανθρώπους στο ίντερνετ να έχουν λόγο σε αυτό».

Η 48χρονη ηθοποιός μίλησε επίσης για την αντιμετώπιση των μεγαλύτερων ηλικιών στη βιομηχανία του θεάματος. "Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουμε την οπτική μας σε αυτό. Το να μην έχεις πια επίπεδη

κοιλιά και να μην είσαι 22 ή 32 δε σημαίνει ότι δεν είσαι πια ενδιαφέρουσα. Δε νομίζω ότι η ζωή σταματά μετά τα 50- ίσως να γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους και παρ΄ όλα αυτά το βλέπουμε σαν κάτι αρνητικό. Δε βγάζει κανένα νόημα αυτό".

Η Aniston αναφέρθηκε επίσης σε ένα ζήτημα για το οποίο ρωτούν συχνά τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της, Justin Theroux- το αν και πότε θα κάνουν οικογένεια.

"Το να έχεις ένα παιδί δεν είναι δουλειά κανενός, εκτός από το ίδιο το ζευγάρι. Η δική μου εικόνα για την πλήρη και ευτυχισμένη ζωή μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν των άλλων ανθρώπων. Ο καθένας, νομίζω, έχει τη δική του άποψη γι' αυτό. Συνδέεται κάπως με την άποψη ότι οι γυναίκες δεν είναι ολοκληρωμένες ή ευτυχισμένες αν δεν είναι παντρεμένες με παιδί".

Πηγή: madamefigaro.gr

Jennifer AnistonγάμοςπαιδιάHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα