Η Donatella Versace έχει ακυκλοφόρητα τραγούδια του Prince (Video+Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

O προσφάτως εκλιπών, τραγουδιστής Prince έγινε πρωταγωνιστής στην Εβδομάδα Αντρικής Μόδας, πριν λίγες μέρες, στο Μιλάνο. Ο οίκος Versace, επεφύλασσε ένα ιδιαίτερο δώρο στους προσκεκλημένους του.

"Η Donatella θα ήθελε να χρησιμοποιήσει την περίσταση ως μια ευκαιρία για να μοιραστεί την απίστευτη μουσική από έναν αγαπημένο φίλο που της λείπει πολύ", έλεγε το σημείωμα του διάσημου οίκου, δια χειρός Ντονατέλας Βερσάτσε, που περίμενε στα καθίσματα τους καλεσμένους της επίδειξης.

Η επίδειξη ξεκινάει

και όλα τα μοντέλα, άντρες και γυναίκες του οίκου, φορούν δημιουργίες με διάχυτες αναφορές στο ιδιότυπο στιλ του Prince. To soundtrack που ακούγεται στην επίδειξη μόδας είναι μια ακυκλοφόρητη διασκευή του τραγουδιού «Kiss» και δύο ακόμα κομμάτια που έγραψε ο Prince για την ίδια την Ντονατέλα και τον οίκο της.

«Μου έστειλε αυτά τα τραγούδια περίπου πέντε μήνες πριν», εξομολογήθηκε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας για να κλείσει τη συνέντευξη στους NYT, με την αποκάλυψη ότι ο θρύλος της ροκ, της έστελνε συνεχώς τραγούδια.

«Μου έστελνε μουσική όλη την ώρα. Οι άνθρωποι αναζητούν το θησαυροφυλάκιο με τα ακυκλοφόρητα κομμάτια του. ΕΓΩ είμαι αυτό»! είπε η Donatella Versace στους New York Times.

Ο μύθος του Prince φαίνεται πως θα συνεχίσει να υπάρχει για χρόνια μετά τον πρόσφατο θάνατο του, αφού τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην εβδομάδα μόδας και έκαναν τους πάντες να μιλούν γι’ αυτά, πολύ περισσότερο απ’ότι για τη μόδα και τις τάσεις της.

Δείτε το βίντεο της επίδειξης όπου ακούγεται το soundtrack του Prince

Donatella VersacePrinceΕβδομάδα Αντρικής Μόδαςακυκλοφόρητα τραγούδιαοίκος Versaceσχεδιάστρια μόδαςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα