Γράμμα Βρετανίδας στους πιλότους που την πήγαν σπίτι της ασφαλή

ΚΟΣΜΟΣ

Στον απόηχο της αεροπορικής τραγωδίας με το Airbush της Germanwings μια Βρετανίδα έγραψε μια συγκινητική επιστολή στους πιλότους της πτήσης της, οι οποίοι «την επέστρεψαν στο σπίτι της ασφαλή».

Η Μπέθανι που δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητα της συγκλονισμένη από τη σκόπιμη πτώση του αεροσκάφους από τον πιλότο Αντρέας Λούμπιτς, τη συντριβή στις γαλλικές Άλπεις και το θάνατο των 150 ανθρώπων ήθελε να πει στους πιλότους του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε ότι τους στηρίζει. Έτσι λοιπόν τους έγραψε μια

επιστολή όπου τους ευχαριστεί που την μετέφεραν σπίτι της ασφαλή.

«Αγαπητοί πιλότοι του αεροπλάνου που με πάτε σπίτι,

Στον απόηχο της αεροπορικής τραγωδίας στις γαλλικές Άλπεις νοιώθω την ανάγκη να απλώσω σε εσάς ένα χέρι συμπόνοιας. Στο τέλος της μέρας είμαστε όλοι άνθρωποι που απλά προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια ζωή που τους έχει δοθεί. Η πρόσφατη τραγωδία έχει επηρεάσει τους πιλότους περισσότερο από τους πολλούς και δεν υπάρχουν λέξεις που να κάνουν τη διαφορά. Ελπίζω να δημιουργήσω κύματα συμπόνοιας και κατανόησης. Σας ευχαριστώ που με πηγαίνετε σπίτι. Σας ευχαριστώ που το κάνετε αυτό με ασφάλεια. Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να ζήσω τη ζωή που κάνω στην Ισπανία και να μοιράσω το χρόνο μου ταυτόχρονα και με την οικογένεια μου στην Αγγλία.

Κάνετε τον ενθουσιασμό μου που θα δω τους δικούς μου δυνατότητα. Ελπίζω κι εσείς να δείτε τις οικογένειες σας σύντομα. Είχα μια υπέροχη πτήση και ελπίζω ότι και εσείς το ίδιο. Κάνετε μια μαζική διαφορά και είστε ο λόγος που μπορώ να χαμογελάω απόψε».

Ένας συνάδελφός τους πιλότος ο Jai Dillon, ο οποίος μάλιστα σε λίγες μέρες θα αρχίσει να «πετάει» ένα ολόιδιο Airbus 320 ανήρτησε τη συγκινητική επιστολή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας πως το γράμμα αυτό της Μπέθανι δείχνει πως «είμαστε όλοι μαζί σε αυτό». Το γράμμα κοινοποιήθηκε από περισσότερους από 2.000 χρήστες, οι οποίοι ευχαριστούν την Μπέθανι για το υπέροχο γράμμα της που εκφράζει συμπαράσταση σε όλους τους πιλότους σε ολόκληρο τον κόσμο.

αεροπορική τραγωδίαΓαλλικές ΆλπειςAirbus 320German Wings
Keywords
Τυχαία Θέματα