Γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ ετοιμάζει την πρώτη της τηλεοπτική σειρά (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Είναι μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς τους Χόλιγουντ και σίγουρα μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς στον πλανήτη.

Οι περισσότερες ταινίες της έχουν γίνει μεγάλη επιτυχία και η ίδια θεωρείται ένα από τα ονόματα τα οποία «φέρνουν λεφτά στα ταμεία» και αν και είναι τόσο γνωστή ποτέ μέχρι πριν δεν είχε δοκιμάσει στην τύχη της σε μια τηλεοπτική σειρά, παρά μόνο πριν αρχίσει να γίνεται γνωστή μέσα από τις ταινίες της.

Ο λόγος για την Τζούλια

Ρόμπερτς η οποία στα 49χρόνια ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της τηλεοπτική σειρά η οποία θα βασίζεται στο μπεστσέλερ βιβλίο της Μαρία Σεμπλ «Today Will Be Different».

Μέχρι στιγμής το σήριαλ δεν έχει βρει ποιο κανάλι θα είναι εκείνο που θα το προβάλει, ωστόσο οι παραγωγοί θεωρούν πως το όνομα της Ρόμπερτς θα προσελκύσει τον ενδιαφέρον πολλών δικτύων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μεγάλοι κινηματογραφικοί ηθοποιοί επιλέγουν να εμφανιστούν σε τηλεοπτική σειρά. Είναι ήδη γνωστό πως η Μέριλ Στριπ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά του JJ Abrams, ενώ και η Έμμα Στόουν πρόκειται να εμφανιστεί στη σειρά του Netflix «Maniac»

τηλεοπτική σειράΤζούλια ΡόμπερτςσειράHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα