Γκλέτσος για υπόθεση κοκαΐνης: Οι δημοσιογράφοι το φτιάξατε, η Τατιάνα έβγαζε… ψεύτικη μάνα μου στον αέρα (video)

Στο γεγονός ότι το όνομά του ενεπλάκη σε κύκλωμα ναρκωτικών αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.

Ο γνωστός ηθοποιός κατηγόρησε τους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι εκείνοι έστησαν και πούλησαν την είδηση, ενώ αναφέρθηκε και στην Τατιάνα Στεφανίδου η οποία, έβγαλε κάποια γυναίκα στην εκπομπή που «δήθεν ήταν

η μάνα μου».

«Η τελευταία περιπέτεια ήταν κάτι δημοσιογραφικό. Εσείς το φτιάξατε, εσείς το πουλήσατε, εσείς το τελειώσατε. Στο τέλος ο κόσμος καταλαβαίνει. Δεν με κάλεσε εισαγγελέας, δεν έχω καμία ανάμιξη. Εδώ η Τατιάνα μου έβγαζε ψεύτικη μάνα και η μάνα μου προσπαθούσε να αποδείξει ότι είναι μαμά μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος που είπε ότι έχει κινηθεί νομικά.

Υπενθυμίζεται ότι το φως της δημοσιότητας είχαν δει συνομιλίες στις οποίες ο Απόστολος Γκλέτσος φερόταν να κανονίζει με τον προφυλακισμένο λιμενικό, ντελίβερι ναρκωτικών, σύμφωνα με την Αστυνομία που είχε προχωρήσει στην αποκωδικοποίησή τους.

Ο ηθοποιός έχει αρνηθεί κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση κοκαΐνης, αν και έχει παραδεχτεί ότι γνωρίζει προσωπικά τον λιμενικό πολλά χρόνια και μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Ξανά στο νοσοκομείο μετά από εντάσεις και «κρυφτό» με την αστυνομία (Videos)

Το «Θηρίο» απαντά στον Ξιαρχό: «Καλή προσγείωση φίλε, σε λυπάμαι»

Μαρία Κορινθίου στον Αρναούτογλου: «Προκαλώ επειδή έχω μεγάλο στήθος, τι να κάνουμε τώρα;» (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκλέτσος, ΐνης, Τατιάνα …,gkletsos, ΐnis, tatiana …