Γκιουλέκας: Ο Κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τις προτάσεις της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση

ΕΛΛAΔΑ

Το οικονομικό μοντέλο για τη «διέξοδο από την κρίση», καθώς και το μοντέλο διακυβέρνησης που αφορά σε μία σύγχρονη δημόσια διοίκηση και σε μια σοβαρή αντιμετώπιση των καίριων ζητημάτων που απασχολούν τον Έλληνα πολίτη θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο "Ι.Βελλίδης", στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, δήλωσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης

Κώστας Γκιουλέκας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".

Ο κ. Γκιουλέκας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας πως «υπάρχει μια βαθιά, σκοταδιστική, ιδεοληπτική αντίληψη από τους κυβερνώντες που λέει ότι πρέπει να γυρίσουμε σε ένα άλλο μοντέλο, το μοντέλο του κρατισμού που ευτυχώς για την Ελλάδα το έχουμε αφήσει πολλές δεκαετίες πίσω. Εμείς (η ΝΔ) πιστεύουμε στην επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων,στη μείωση των φορολογικών συντελεστών γιατί μόνο έτσι δημιουργώντας ένα φιλικό επενδυτικό περιβάλλον μπορείς να πεις, ελάτε στην Ελλάδα να επενδύσετε».

Όπως είπε ο κ. Γκιουλέκας, «αυτό το οποίο εμείς ερχόμαστε να πούμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι το τι θα κάνουμε αύριο. Είναι γνωστό τι δεν έγινε όλα αυτά τα χρόνια, δεν κατήργησε ο Αλέξης Τσίπρας τα μνημόνια, δεν διέγραψε μονομερώς το χρέος, δυστυχώς έγινε το ανάποδο (...)Τελικά δεν είδαμε καμία διαπραγμάτευση να πετυχαίνει».

«Σε μια χώρα η οποία είναι χειμαζόμενη οικονομικά έχει δύο τροπους να βρει λεφτά. Ο ένας τρόπος είναι να συνεχίσουμε τη φορομπηχτική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, να συνεχίσουμε να επιβαρύνουμε τους Έλληνες πολίτες ή να βρούμε χρήματα από μια άλλη οδό. Η δική μας οδός και αυτό το οποίο θα προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η οδός των επενδύσεων. Αλλά επενδύσεις, πιστεύοντας σ’ αυτές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς σχετικά για την ανάπτυξη της πόλης, ο κ. Γκιουλέκας τόνισε πως «λείπουν οι υποδομές και η κρατική βούληση να δώσει στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα την ώθηση αυτή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

82η ΔΕΘΚυριάκος ΜητσοτάκηςΓκιουλέκαςΝΔκρίσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα