Γιώργος Σαραντάκος: Γιατί αποχώρησα από το MEGA

MEDIA

Ο Γιώργος Σαραντάκος μετά από 25 χρόνια αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Ο λόγος είναι οι νέες περικοπές στους μισθούς. Η αποχώρηση του έγινε γνωστή χθες το βράδυ και ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία του με σχόλιο: ΤΕΛΟΣ.

Ο Γιώργος Σαραντάκος μιλώντας στο koolnews.gr εξήγησε γιατί έφυγε από το

MEGA, όπως και ποια είναι τα σχέδιά του για το μέλλον: «Χθες όντως ήταν η τελευταία μου μέρα στο Μεγάλο Κανάλι... Μια σχέση πάσης μορφής που διαρκεί 25 χρόνια σίγουρα όταν τελειώσει αφήνει μια γλυκιά ανάμνηση και σε γεμίζει με όμορφα συναισθηματα.25 χρόνια ένα τέταρτο του αιώνα στο ίδιο γραφείο με τους ίδιους ανθρώπους. Μεγαλώσαμε μαζί, ζήσαμε χαρές, λύπες, γεγονότα και καταστάσεις μέσα από τις οποίες ωριμάσαμε άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο.»

«Γιατί φθάσαμε στον χωρισμό; Αποστασιοποιημένοι από τα γεγονότα κοιτώντας με μια ψυχρή επαγγελματική ματιά μπορεί να πει κανείς ότι ήταν δύσκολο εως αδύνατο να αντέξει ένας επαγγελματίας μια ακόμα οδυνηρή μείωση αποδοχών στα χρόνια της κρίσης. Σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη απόφαση η απόφαση της αποχώρησης. Από την άλλη πλευρά όταν έχεις απέναντι μια επιχείρηση που δεν την βλέπεις σαν επιχείρηση σου αλλά σαν το σπίτι σου που έζησες μέσα μια ζωή τότε σίγουρα η απόφαση είναι γολγοθάς. Από τη μια οι αναμνήσεις, οι τόσες αποστολές ,τα χιλιάδες ρεπορτάζ και από την άλλη η ευκαιρία της αποχώρησης και οι νέοι δρόμοι που θες να ανοίξεις.

Και παίρνεις την απόφαση. Κλείνεις μια πόρτα και ανοίγεις μια άλλη. Ποια; Αυτή ψάχνεις να βρεις με ωριμότητα πολλή σκέψη χωρίς βιασύνη σκεπτόμενος το όνομα που έχεις ήδη δημιουργήσει με τη βοήθεια των ανθρώπων που άφησες πίσω σου

Και έχοντας στο μυαλό σου μια φράση... Δεν θα χαθούμε... Κάπου θα ξαναβρεθούμε...» κατέληξε ο δημοσιογράφος του...Megaλου καναλιού.

Γιώργος ΣαραντάκοςMegaHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα