Γιώργος Αλκαίος: «Έδωσα ευκαιρίες στον πατέρα μου, δεν υπάρχει λόγος να ξαναμιλήσουμε» (Video)

Για την επιστροφή του στη νυχτερινή ζωή μέσα από τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου, μίλησε ο Γιώργος Αλκαίος, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στη σχέση του με τον πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου.

Καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι έχει πολλά χρόνια να δει τον πατέρα του, ενώ δεν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος να ξαναμιλήσουν οι δυο τους.

«Μετά από 12 χρόνια ξύλο, τώρα «γύρισε». Ήταν πολύ δύσκολα χρόνια. Τώρα φαίνεται ότι “γύρισε” και το βλέπω. Με τον πατέρα μου έχουμε τακτοποιήσει

τις αντιθέσεις μας και νομίζω ότι είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Καλύτερα να μην υπάρχει κάτι, παρά να υπάρχει κάτι που να σε… κρατσανίζει» είπε και πρόσθεσε:

«Έχω πολλά χρόνια να τον δω, δεν υπάρχει λόγος να ξαναμιλήσουμε. Εγώ έδωσα και τις ευκαιρίες, δεν μπορώ να διαιωνίζω μία κατάσταση, κουράζομαι. Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι μήπως μια μέρα το μετανιώσω αλλά… γιατί να το ξαναπεράσω εγώ όλο αυτό; Να σου λέει: κάνε αυτό, ενώ εσύ δεν θέλεις να το κάνεις.

Ποτέ δεν επιδίωξα να τα βρω με τον πατέρα μου δημόσια. Και τώρα τελευταία που έγινε αυτό απλώς δεν έδωσα σημασία. Καθένας έχει τη γνώμη του.

Εμένα με άγχωσαν, όταν έκανα την πρώτη μου πλατίνα. Στην απονομή το έχω και πλάνο, μου το είπε κάποιος στο αυτί ότι τώρα δεν έχει επιστροφή. Έζησα 2-3 χρόνια με αυτό και μετά τσακώθηκα με όλους και σηκώθηκα και έφυγα»

Διαβάστε επίσης:

#BanIsrael: Ζητούν από τη Μαρίνα Σάττι να αποσυρθεί από τη Eurovision – H απάντηση της ΕΡΤ

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς (Video)

Τιμητική Χρυσή Άρκτος στον Μάρτιν Σκορσέζε το 2024 από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Αλκαίος, Έδωσα, Video,giorgos alkaios, edosa, Video