Γιατί όλο και περισσότερα κορίτσια επιλέγουν μια καριέρα στο OnlyFans;

Όλο και περισσότερα κορίτσια επιλέγουν να βγάλουν χρήματα με τον «εύκολο τρόπο» – μόλις καταφέρουν να ξεπεράσουν το ηθικό εμπόδιο. Κακά τα ψέματα, αλλά ζούμε στην εποχή όπου το πορνό και το OnlyFans αποτελεί κανονικότητα στους εφήβους και υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό.

@bigkotsos #fyp #gianouba22 #rizou #of ♬ Love You So – The King Khan & BBQ
Show

Πρώτος και κύριος λόγος είναι οι ώρες που περνούν τα παιδιά στο διαδίκτυο. Έπειτα, τα παιδιά τείνουν να καταναλώνουν ό,τι τους πλασάρει το διαδίκτυο χωρίς να το περνάνε από ιδιαίτερο φιλτράρισμα. Τρίτον και σημαντικότερον, τα παιδιά μαθαίνουν από μικρή ηλικία ότι το εύκολο χρήμα κι οι εύκολες συναλλαγές υπάρχουν, αρκεί να εμπορευματοποιήσουν το σώμα και τη σεξουαλικότητά τους σε μια ηλικία που δεν έχουν ιδέα πώς να διαχειριστούν ούτε το ένα ούτε το άλλο. Με λίγα λόγια, το μάρκετινγκ έχει βασιστεί στο να πείσει όλο και περισσότερα κορίτσια ότι μπορούν εύκολα να κερδίσουν εκατομμύρια δολάρια μέσω της αυτοεκμετάλλευσης.

Αν το καλοσκεφτούμε, τα παιδιά μεγαλώνουν σε έναν «πορνογραφημένο» κόσμο και δεν υπάρχει τρόπος να προστατευτούν πλήρως από αυτόν. Ξέρουν πολύ καλά από μικρή ηλικία τις λειτουργίες μιας ηλεκτρονικής συσκευής. Κάπως έτσι η πορνογραφία γίνεται εύκολα διαθέσιμη σε κάθε έφηβο που έχει οθόνη μπροστά του. Επιπλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτα με «πορνογραφικό» περιεχόμενο, είτε μιλάμε για τα ψεύτικα προφίλ, είτε για τα προφίλ που προωθούν τα κορίτσια του OnlyFans.  

@0xnivel

Why Lana Rhoades Became An Actress

original sound – Finance | Investing | Wealth

Στην πραγματικότητα, κάθε παιδί ή έφηβος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να ακολουθήσει ένα προφίλ με πορνό περιεχόμενο. Οι έφηβοι από τη μία βλέπουν στο social media τις «influencers» που πάνε εντυπωσιακά ταξίδια, έχουν ακριβά ρούχα και τσάντες, πάνε σε ακριβά εστιατόρια και βγαίνουν από πολυτελή αυτοκίνητα. Όπως είναι φυσιολογικό, επιθυμούν αυτή τη ζωή που βλέπουν και κοιτάζοντας τον πραγματικό κόσμο που μοχθεί για να βγάλει τα χρήματά του, απογοητεύονται. Κάπως έτσι η επιλογή του OnlyFans μοιάζει σωστή μα κυρίως εύκολη και γρήγορη!  Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών που διατυμπανίζουν πόσα χρήματα βγάζουν, πόσο εύκολο είναι αυτό που κάνουν και πόσο εντάξει είναι αφού οι ίδιες έχουν τον έλεγχο του εαυτού τους και του σώματός τους!

Αυτή η κοινωνική στάση διδάσκει στα παιδιά ότι η αυτοεκμετάλλευση δεν είναι μόνο υγιής, αλλά ότι μπορείς να αποκτήσεις φήμη και πλούτη κάνοντάς την. Με λίγα λόγια, όταν η πορνογραφία δημιουργείται από το ίδιο το άτομο, δεν υπάρχουν μειονεκτήματα.  

Γιατί λοιπόν να σπουδάσεις και να μοχθήσεις όταν μπορείς απλά να ασχοληθείς με την … «καριέρα» σου στο OnlyFans;

@news247gr

♬ πρωτότυπος ήχος – NEWS 24/7 Ποια είναι όμως η αλήθεια για το πόσα μπορεί να βγάλει κανείς μηνιαίως;

Όταν τόσοι πολλοί έφηβοι ανταλλάσουν μεταξύ τους γυμνές φωτογραφίες στο SnapChat για παράδειγμα, όπου σβήνονται αυτόματα, πολλοί δεν σοκάρονται στην εικόνα των γενετικών οργάνων για παράδειγμα -και γιατί να κάνεις τζάμπα κάτι για το οποίο μπορείς να πληρώνεσαι και να είναι ταυτόχρονα «ασφαλές»; 

Αυτές οι εικόνες δημιουργούνται, κοινοποιούνται και βαθμολογούνται συνεχώς (με ή χωρίς τη συγκατάθεση του/της άλλου/άλλης) μεταξύ των μαθητών γυμνασίου σε όλη την Αμερική. Αυτό απλώς νομιμοποιεί περαιτέρω την αυτοπαραγόμενη πορνογραφία ως βιώσιμη, ασφαλή καριέρα, όταν το sexting, η εκμετάλλευση και η σεξουαλική κακοποίηση που βασίζεται σε εικόνες είναι πλέον ένα «φυσιολογικό» φαινόμενο στη ζωή των εφήβων. Λάβετε υπόψη ότι πολύ λίγοι άνθρωποι μιλούν για τις επιπτώσεις στην ψυχική υγεία που συνδέονται με το τραύμα της κοινής χρήσης προσωπικών εικόνων.

Τέλος, ένα τεράστιο ψέμα που πιστεύουν τα σημερινά παιδιά και πολλοί ενήλικες είναι ότι μπορούν να κερδίσουν χιλιάδες μέχρι και εκατομμύρια δολάρια στο OnlyFans κι αυτή την ψευδαίσθηση τη δημιουργεί η ίδια η πλατφόρμα διαφημίζοντας εντυπωσιακές ιστορίες «δημιουργών περιεχομένου» που βγάζουν μια περιουσία στον ιστότοπό τους.

Στην πραγματικότητα, ένα πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων βγάζει αυτά τα ποσά. Ωστόσο, παρουσιάζεται συνεχώς η ιστορία της «δασκάλας» ή της «νοσοκόμας» που παράτησε τη δουλειά της για να γίνει σταρ στο OnlyFans.

@trippadvice Average income of OF girl. #datingadvice #datingtips #attraction ♬ original sound – Tripp | Dating Coach For Men

Οι περισσότεροι δημιουργοί περιεχομένου κερδίζουν λιγότερα από 200 $ το μήνα στο OnlyFans. Αυτός δεν είναι καν ένας βιώσιμος μισθός και δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο  την περιουσία που ισχυρίζεται το OnlyFans ότι μπορεί να χτίσει κάποιος. Οι αναφορές λένε ότι το κορυφαίο 1% των λογαριασμών κάνει το 33% όλων των χρημάτων και το κορυφαίο 10% των λογαριασμών κάνει το 73% όλων των χρημάτων.

Τέλος, το OnlyFans έχει επιτρέψει σε εφήβους κάτω 18 ετών να έχουν πρόσβαση σε πορνογραφικό περιεχόμενο. Δεν υπάρχει τίποτα το αθώο, χωρίς θύματα ή το ενδυναμωτικό σε αυτόν τον ιστότοπο ενηλίκων. Παρόλα αυτά, υποτίθεται ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν ανήλικο χρήση να ανεβάσει υλικό…  

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: «Κοντά» σε συμφωνία εκεχειρίας, σύμφωνα με τον ηγέτη της Χαμάς – Χωρίς τέλος οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί (videos)

Οχάιο: Πυροβολισμοί σε κατάστημα Walmart – Τρεις τραυματίες, αυτοκτόνησε ο δράστης (videos)

Μαδούρο για Μιλέι: «Στην Αργεντινή κέρδισε η νεοναζιστική άκρα δεξιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα
OnlyFans,