Γιατί η Σινίντ Ο Κόνορ σκυλόβρισε την Κιμ Καρντάσιαν;

ΚΟΣΜΟΣ

Η επίθεση ήταν σφοδρή και η Ιρλανδή τραγουδίστρια μέσω facebook «έλουσε» την Καρντάσιαν με διάφορα επίθετα. Δεν μπορούμε να σας γράψουμε επακριβώς τη μετάφραση για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, όμως το ακριβές κείμενο που ανάρτησε η Ο Κόνορ στον λογαριασμό της στο facebook για την Κίμ Καρντάσιαν ήταν το εξής: «What is this cunt doing on the cover of Rolling

Stone».

Αφορμή ήταν το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone, ενός περιοδικού κατεξοχήν για μουσικά θέματα, που από τα πρωτοσέλιδα του έχουν περάσει γίγαντες της παγκόσμιας μουσικής. Στο τελευταίο λοιπόν εξώφυλλο, είναι η Κιμ Καρντάσιαν ντυμένη ναυτάκι, να ποζάρει όλο νάζι.

Το είδε η Σινίντ και έγραψε: Τι κάνει αυτό το μ@@νί, στο εξώφυλλο του Rolling Stone. Δυστυχώς απόψε πέθανε η μουσική. Ποιος να το φανταζόταν ότι θα ήταν το Rolling Stone που θα την σκότωνε. O Simon Cowell και ο Louis Walsh δεν είναι οι μόνοι που παίρνουν όλη την ευθύνη. Ο Bob Dylan πρέπει να έχει τρομοκρατηθεί.» Στη συνέχεια η Ιρλανδή τραγουδίστρια έγραψε ένα hastag #BoycottRollingStone. Και κάλεσε όλους τους αναγνώστες του περιοδικού να σταματήσουν να το αγοράζουν.

Κιμ ΚαρντάσιανRolling StoneμουσικήΟκόνορHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα