Γιατί είπαν στην Μέι να πετάξει τα ψηλοτάκουνα και να αλλάξει παπούτσια (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Τα παπούτσια της Τερέζα Μέι έρχονται ξανά στο «προσκήνιο». Αυτή τη φορά, επειδή της ζήτησαν να αφήσει κατά μέρος τα ψηλοτάκουνα και να αλλάξει παπούτσια για τις επίσημες συναντήσεις. Τι παπούτσια; Ίσια.

Ο λόγος είναι επειδή έτσι θα αποτελέσει παράδειγμα για τους σεξιστές εργοδότες και το βρετανικό κοινό, σύμφωνα με τον Guardian. Καθώς το Συνέδριο των Συνδικάτων ψήφισε ομόφωνα να αλλάξει ο νόμος προκειμένου οι γυναίκες να μην υποχρεώνονται να φορούν ψηλοτάκουνα παπούτσια στον χώρο εργασίας, ένα

μέλος του δήλωσε ότι η πρωθυπουργός θα πρέπει να φορά μπαλαρίνες, ή άλλα flat και γενικά άνετα παπούτσια στη βουλή.

«Η πρωθυπουργός μας μπορεί να είναι γνωστή για τα λεοπάρ παπούτσια της με το χαμηλό τακούνι, τις δερμάτινες μπότες της και βέβαια τα Jimmy Choos της, αλλά αν θέλει πράγματι να ενισχύσει το γυναικείο αίτημα για τον εργασιακό χώρο, υπάρχουν δύο πράγματα που μπορεί να κάνει», είπε η Πένι Ρόμπινσον, μέλος συνδικάτου που μετείχε στο συνέδριο.

Ετσι, πρότεινε στην Μέι να φορά μπαλαρίνες ή flat παπούτσια στο υπουργικό συμβούλιο, τη βουλή και τις συναντήσεις με ξένους ηγέτες. «Να δουν τα ΜΜΕ ότι μπορείς να είσαι η πιο ισχυρή γυναίκα στη χώρα χωρίς να πρέπει να φοράς παπούτσια σχεδιαστών για να ανταποκριθείς στις ανδρικές προσδοκίες. Ακόμη περιμένουν από τις γυναίκες να φορούν εντελώς ακατάλληλα παπούτσια καθημερινά για να έχουν την εικόνα που θέλουν οι εργοδότες», τόνισε.

ΜέιπαπούτσιαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα