Γιαννούλης: «Φρου φρου κι αρώματα το 112» – Ανέβηκαν οι τόνοι σε ραδιοφωνική εκπομπή

«Φρου φρου κι αρώματα» χαρακτήρισε το 112 σε συνέντευξή του στον Real FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, προκαλώντας την αντίδραση τόσο του βουλευτή της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη όσο και των δημοσιογράφων Νίκου Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελατόλα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γιαννούλης ήταν καλεσμένος σε debate με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μακάριο Λαζαρίδη, για τις καταστροφές που άφησε πίσω της

η κακοκαιρία Daniel και τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού στις καταστάσεις κρίσεων, και πάνω στη συζήτηση, όταν ο κ. Λαζαρίδης μιλούσε για την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας σε υπουργείο και την ενεργοποίηση του 112, ο κ. Γιαννούλης σχολίασε δηκτικά λέγοντας «από φρου φρου κι αρώματα…».

Αναλυτικά ο διάλογος Γιαννούλη – Λαζαρίδη

Μακάριος Λαζαρίδης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πήρε τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την έκανε υπουργείο, από ένα κτήριο που εάν γινόταν σεισμός, δεν ξέρω τι θα συνέβαινε. Ενεργοποιήσαμε το 112, αυξήσαμε τους δασοκομάντος»

Χρήστος Γιαννούλης: «Ε, εντάξει. Από φρου-φρου κι αρώματα…»

Νίκος Χατζηνικολάου: «Όχι, όχι, ένα λεπτό, κύριε Γιαννούλη, το 112 δεν είναι “φρου-φρου κι αρώματα”, με συγχωρείτε πολύ. Κύριε Γιαννούλη! Το 112 δεν είναι φρου-φρου κι αρώματα, είναι σωτήριο»

Αντώνης Δελατόλας: «Είναι σωτήριο»

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καλά θα κάνετε να το πάρετε πίσω, κύριε Γιαννούλη. Το παίρνετε πίσω;»

Χρήστος Γιαννούλης: «Αφήστε, η επικοινωνία της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτά – με δηλώσεις μετανοίας δεν γίνεται διάλογος».

Διαβάστε επίσης:

Φλωρίδης: Με «εθνική κλάψα» και αναφορές στην… κιβωτό του Νώε απαντά για τη θεομηνία – Αρνείται ότι το Μαξίμου τον «άδειασε» για τους τραπεζίτες

Ερώτηση Φάμελλου στον πρωθυπουργό: «Δεν αρκεί η ανακατεύθυνση πόρων – Τι ενέργειες έκανε η κυβέρνηση;»

Προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιαννούλης, Φρου, 112 – Ανέβηκαν,giannoulis, frou, 112 – anevikan