Για γέλια ή για κλάματα; - Τo νέο look της Μαντόνα (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η διάσημη τραγουδίστρια παρουσιάστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα σοκαριστικά κακό στιλιστικά look από το οποίο δεν έλειπαν και οι προσόψεις με διαμάντια και ατσάλι στα δόντια!

Για χρόνια η Μαντόνα υπήρξε η ιέρεια του avantgarde ερωτισμού. Ωστόσο τα χρόνια περνούν και η κατά τα άλλα αγαπητή Madge δεν θέλει να το παραδεχτεί. Γιατί καλές οι πλαστικές, καλά τα Botox, τα εμφυτεύματα, η υπερβολική γυμναστική και όλα τα άλλα που μας βοηθούν να είμαστε σε καλή κατάσταση, όμως ο χρόνος μας προδίδει και φαίνεται ότι και αν κάνουμε.

Έτσι

η σταρ, που έχει κλείσει αισίως τα 58, αρέσκεται να ποζάρει, να συμπεριφέρεται, να ντύνεται και... να γδύνεται σαν έφηβη αλλά δυστυχώς έχει καταντήσει τώρα πια σαν περίγελος του εαυτού της.

Η τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Met Gala το αποδεικνύει περίτρανα αυτό. Με ένα στενό- τόσο στενό που νόμιζες ότι θα εκραγεί το στήθος της-, μιλιτέρ φόρεμα, προσόψεις με ατσάλι και διαμάντια στα δόντια, διάφορα χρυσά μπιζού ατάκτως ερριμμένα πάνω της, μαλλί κομμωτηρίου σαν περούκα και μια εσάρπα από ύφασμα καταδρομών, έμοιαζε σαν τη γιαγιά που είχε κάνει επιδρομή στη ντουλάπα της εγγονής της που υπηρετεί στο στρατό. Και πραγματικά μας απογοήτευσε... Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις.

Πηγή: womenonly

ΜαντόναLookεμφάνισηντύσιμοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα