Γερμανού: «Θα αρχίσετε κάθε μέρα να με ξεφτιλίζετε σε αυτή την εκπομπή;» – Νέα «γκάφα» με Πετρετζίκη (Videos)

Μετά τον Γιώργο Χρυσοστόμου κι άλλη «γκάφα» έγινε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με καλεσμένο τον Άκη Πετρετζίκη.

Ο σεφ μίλησε για τη διατροφή που κάνει στα παιδιά του, τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αλλά και για τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια.

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί

του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά. Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια», είπε ο Άκης Πετρετζίκης.

«Η σύζυγός μου τρώει πίτσες και εγώ βραστό κοτόπουλο»

«Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, μπρόκολο. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στον ατμό. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο. Τρώει τις πίτσες που τις φτιάχνω, πατατάκια και πιτόγυρα και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλεπω και θα είμαι… οκ. Έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

O Thor που τον άφησε άναυδο

Στη συνέχεια έπαιξε με τη Ναταλία Γερμανού ένα από τα παιχνίδια που συνηθίζονται στην εκπομπή και έφτασε η ώρα για τα δώρα του.

Τότε λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού είπε ότι του έχει ένα δώρο το οποίο είναι το κόλλημά του και μπορεί να το μοιράζεται και με τον γιο του, Αχιλλέα.

«Ξέρουμε ότι τον έχεις αδυναμία και μπορείς να τον μοιραστείς και με τον γιο σου, Αχιλλέα!», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Αυτό το δώρο ήταν ο σούπερ ήρωας Thor με τον Άκη Πετρετζίκη να μένει άναυδος.

«Τι; Δεν είναι ο αγαπημένος σου;», ρώτησε με απορία η παρουσιάστρια, με τον σεφ να απαντά γελώντας: «Τον έχω αδυναμία; Ποιος το είπε αυτό ρε παιδιά; Δεν πειράζει, καλός είναι!».

Τότε η Ναταλία Γερμανού είπε, χαριτολογώντας: «Τι; Δεν τον έχεις αδυναμία; Θα αρχίσετε κάθε μέρα να με ξεφτιλίζετε σε αυτή την εκπομπή; Τι θέλετε να κάνω;».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μπέζος: «Δεν ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου» (Video)

Δημήτρης Αλεξάνδρου για «Χαμογέλα και Πάλι»: «Αισθάνομαι Δούκισσα Νομικού» – Η «απάντηση» της Σίσσυς Χρηστίδου (Video)

Δημήτρης Πιατάς: Θεωρώ πως το «φευγιό» ήταν επιλογή του Κωνσταντίνου Τζούμα

Keywords
Τυχαία Θέματα