Γερεμέγεφ: Ποιος είναι ο Σουηδός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και γιατί τον αποθεώνει το X

Μπορεί να είναι ο τρίτος στην ιεραρχία επιθετικός του Παναθηναϊκού, μετά τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Αντράζ Σπόραρ, αλλά ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των φίλων του «Τριφυλλιού».

Ο Σουηδός επιθετικός αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό επιθετικό της Super League, χαρίζοντας στο «Τριφύλλι» σημαντικούς βαθμούς με τα γκολ

του στη διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά μιλούν για ένα πολύ σεμνό και ταπεινό παιδί που δουλεύει συνεχώς.

Το βράδυ όμως της Τετάρτης (21/2) ο Γερεμέγεφ «κέρδισε» τον σεβασμό απ’ όλο το φίλαθλο κοινό της χώρας μετά την κίνησή του να ειδοποιήσει τον γιατρό του Παναθηναϊκού να σπεύσει σε βοήθεια στον σοκαριστικό τραυματισμό του παίχτη του ΠΑΟΚ, Ραχμάν Μπάμπα.

Η στιγμή που «πάγωσε» η Λεωφόρος και η κίνηση του Γερεμέγεφ

Η σφοδρή σύγκρουση του Μπάμπα με τον Βιαγιαννίδη στο τέλος της παράτασης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, πάγωσε τους πάντες στη Λεωφόρο.

Οι γιατροί των δύο ομάδων έσπευσαν άμεσα στο σημείο και είναι φοβερό αυτό που συνέβη με τον Γερεμέγεφ. Ο γιατρός του Παναθηναϊκού ήταν πάνω από τον Βαγιαννίδη όταν ο Γερεμέγεφ τον τράβηξε και τον τράβηξε προς τον Μπάμπα.

Προφανώς, ο Σουηδός επιθετικός αντιλήφθηκε ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρισκόταν σε σοβαρότερη κατάσταση και έσπευσε να τον βοηθήσει.

Η συγκεκριμένη κίνηση του Σουηδού επιθετικού έχει προκαλέσει την αποθέωσή του στο X με τα θετικά σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Συγκλονιστικός Γερεμεγεθ..έδωσε την στιγμή του αγώνα!!!
Ο Σουηδός φορ του #paofc άρπαξε από το μπουφάν τον γιατρό του #paofc και τον πήγε στον Μπαμπα για να βοηθήσει στην προσπάθεια που γινόταν να γυρίσουν την γλώσσα του..ΜΥΘΙΚΟΣ!!!#paopaok #OlympiacosFC #Olympiacos pic.twitter.com/FhEojCCvg3

— redcentre.gr (@redcentre_gr) February 21, 2024

Κι εκεί που λες ότι αυτό το παιδί δεν μπορεί να σε εκπλήξει άλλο, βλέπεις αυτό. Α ρε Γερεμέγεφ, δεν αξίζεις αυτή την αντιμετώπιση
Περαστικά στον Μπάμπα #GreekCup #paofc #paokfc #paopaok pic.twitter.com/Rrkw6sE6ly

— Mentes D Luffy (@Mentes_D_Luffy) February 21, 2024

Γίγαντας σε όλα ο Γερεμέγεφ, τράβηξε τον γιατρό από τον Βαγιαννίδη για να τον στείλει στον Μπάμπα https://t.co/HN93KtwZTc

— Luben (@LubenMag) February 22, 2024

Ότι και να γίνει στα πέναλτι αυτό που κρατάω είναι η κίνηση του Γερεμέγεφ να τραβήξει από το μπουφάν τον δεύτερο γιατρό του #paofc να πάει στον Μπάμπα #PAOPAOK

— ckyrias (@ckyrias) February 21, 2024

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Γερεμέγεφ. Η Λεωφόρος αποθέωσε τον Μπαμπά. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε.#paopaok #paofc #paok

— Νίκος Μποζιονέλος (@nbozionelosgr) February 22, 2024

Ευτυχώς, ο Μπάμπα συνήλθε λίγα λεπτά μετά και αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο. Διανυκτέρευσε, μάλιστα, προληπτικά στο νοσοκομείο, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

Ντάνι Άλβες: Ένοχος για τη σεξουαλική επίθεση σε 23χρονη – Καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο

Κύπελλο Ελλάδας: «Εφτάψυχος» ο Παναθηναϊκός – Απίστευτη πρόκριση στον τελικό με ασύλληπτο Ντραγκόβσκι, 6-5 στα πέναλτι επί του ΠΑΟΚ (Videos)

Αχιλλέας Μπέος: Πρόστιμο 15.000 ευρώ για την ρατσιστική επίθεση στον Τετέι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γερεμέγεφ, Ποιος, Σουηδός, Παναθηναϊκού,geremegef, poios, souidos, panathinaikou