Γαβριήλ και Ζωή γελαστοί και αγκαλιασμένοι στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Όλα καλά, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές» διαμηνύουν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μετά τη διάσταση απόψεων με αφορμή το περιστατικό της «εισβολής» αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής.

Οι δύο τους πόζαραν στις κάμερες των δημοσιογράφων θέλοντας να δείξουν πως οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές, ενώ και οι δύο υποστήριξαν πως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν

την ψυχοσύνθεσή τους.

Μάλιστα νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτηθείς σχετικά με τη διαφωνία του με την πρόεδρο της Βουλής για τους αντιεξουσιαστές στη Βουλή, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, διευκρίνισε ότι: «Εγώ μίλησα για εισβολή η οποία έγινε στον προαύλιο χώρο της Βουλής. Η κυρία Κωνσταντοπούλου αυτό που είπε είναι ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσίασαν το ζήτημα αυτό ως μια εισβολή στο κτίριο της Βουλής. Αυτό που ειπώθηκε από την πλευρά της κυβέρνησης είναι ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ειδικά όταν τα αιτήματα αυτών που κάνουν την κινητοποίηση είναι αιτήματα τα οποία σιγά- σιγά λύνονται και προχωράνε, όχι υπό το κράτος της πίεσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή από αυτήν την συγκεκριμένη μερίδα. Αυτό είναι κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ το έλεγε πολύ πριν από τις εκλογές. Δεν είναι καινούρια θέση της κυβέρνησης, δεν περιμέναμε αυτή τη στιγμή να υπάρξει αυτή η ένταση η οποία υπάρχει στην κοινωνία για να προχωρήσουμε στη νομοθέτηση αυτού του νόμου. Είναι πάγια θέση της κυβέρνησης».

Γ. ΣακελλαρίδηςΖ.Κωνσταντοπούλουαντιεξουσιαστέςδιάσταση
Keywords
Τυχαία Θέματα