Γάλλος βουλευτής έβαψε τα μαλλιά του γκρι για να κερδίσει την προεδρία των Ρεπουμπλικάνων

ΚΟΣΜΟΣ

Γοητευτικός είναι ούτως ή άλλως ο 42χρονος βουλευτής Λοράν Βοκιέ. Ήθελε όμως να έχει την εικόνα ενός σοβαρού, ώριμου πολιτικού και πίστευε ότι η νεαρή ηλικία του δεν αντανακλούσε στην εμφάνισή του τη σοβαρότητα που ήθελε να δείχνει ότι έχει.

Για να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο, ο Λωράν Βοκιέ, που είναι και επίδοξος μνηστήρας για την προεδρία του δεξιού κόμματος, ξεκίνησε να βάφει τα μαλλιά του γκρίζα, για να δείχνει πιο ώριμος και σοφός, ώστε τα μέλη του Ρεπουπλικανικού κόμματος να του χαρίσουν την ψήφο τους και το πολυπόθητο αξίωμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Monde,

o βουλευτής της περιοχής Auvergne-Rhone-Alpes, που μέντορας του ήταν ο Νικολά Σαρκοζί, προκειμένου να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους υποψήφιους της γενιάς του και να τελειοποιήσει την προσωπική του αφήγηση, κατέφυγε στο κομμωτήριο ζητώντας να του γκριζάρουν τα μαλλιά.

«Πριν γκριζάρει φυσικά, έβαψε τα μαλλιά του ψαρά για να φαίνεται πιο έμπειρος, από άλλους νεαρούς σαρκοζικούς λύκους», γράφει η εφημερίδα η οποία αποκαλύπτει επίσης ότι κάνει μαθήματα ορθοφωνίας για να αποκτήσει την προφορά της περιοχής στην οποία εκλέγεται, αλλά δεν έχει καταγωγή από εκεί.

Λοράν Βοκιέβαμμένα μαλλιάγκριHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα