Γάλλοι λιμενικοί διώχνουν μουσουλμάνες με μπουρκίνι από παραλία της Νίκαιας (Photos-Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα νέο βίντεο έρχεται να προστεθεί στη διαμάχη που αρχικά ξέσπασε για το μπουρκίνι αλλά έχει ξεπεράσει την αμφίεση και εξελίσσεται σε κυνήγι μαγισσών, όπως καταγγέλλουν οργανώσεις προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, άνδρες του λιμενικού διώχνουν μουσουλμάνες από παραλία της Νίκαιας γιατί φοράνε χιτζάμπ και από πάνω καπέλο, αν και γαλλικό δικαστήριο απαγόρευσε την… απαγόρευση του μπουρκίνι.

Λίγες ημέρες πριν από το τελευταίο περιστατικό

ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει ένοπλους αστυνομικούς να αναγκάζουν μία μουσουλμάνα σε παραλία της Νίκαιας να αφαιρέσει το μπουρκίνι που φορούσε.

Οι δύο γυναίκες που έκαναν πικ νικ στην παραλία με ένα μικρό αγόρι, αναγκάστηκαν να υπακούσουν στις εντολές του λιμενικού και έφυγαν από την παραλία.

Η απαγόρευση του μπουρκίνι υιοθετήθηκε από πολλούς δημάρχους της Γαλλίας μετά από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια που κόστισε τη ζωή σε 86 ανθρώπους και απαγορεύθηκε οποιαδήποτε ένδυση σε δημόσιο χώρο που συνδέεται απροκάλυπτα με οποιαδήποτε θρησκεία.

Γαλλίαμπουρκίνιμουσουλμάνες μπουρκίνιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα