Φτου, να μην τους ΜΑΤιάσουμε!

ΣΤΗΛΕΣΙστορίες για αγρίους

Πρώτα έταξαν στους συνταξιούχους την 13η σύνταξη.
Μετά τους έκοψαν δραστικά τις συντάξεις.
Λίγο αργότερα, τους έβγαλαν τρελούς λέγοντάς τους ότι δεν έγιναν μειώσεις.
Στη συνέχεια, όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν, τους περίμεναν τα ΜΑΤ (που και αυτά θα καταργούντο) έξω από το σιδερόφραχτο ανάκτορο του Μάξιμου, τους έδειραν και τους ψέκασαν με χημικά.
Αργότερα, και αφού πρώτα έδωσαν την διαταγή στην αστυνομία να ενεργήσει όπως ενήργησε, κατηγόρησαν κατά την προσφιλή τους τακτική την αστυνομία!

Ωστόσο,

την προηγούμενη κιόλας, είχαν χρησιμοποιήσει την ίδια μέθοδο (χημικά και ξύλο) στην θλιβερή πρωθυπουργική φιέστα της Καισαριανής προκειμένου να απωθήσουν τους διαμαρτυρόμενους συντρόφους τους που τόσο εύκολα και φτηνά πούλησαν.

Για τα χημικά με τα οποία ψέκασαν τους συντρόφους δεν υπήρξε καμιά δήλωση, καμιά πρωθυπουργική παρέμβαση. Εκεί, τα χημικά είχαν ευεργετικές συνέπειες και εκπαιδευτικό προσανατολισμό: ήταν μια προτροπή για την καλύτερη εμπέδωση της αυτοκριτικής από τους «άτακτους» συντρόφους και για μελέτη των κλασσικών κειμένων αναφορικά με τις αντικειμενικές και υποκειμενικές συνθήκες για την επανάσταση.

Σαν θλιβερό επίμετρο θυμίζουμε ότι η Αριστερή κυβέρνηση η οποία θα καταργούσε επίσης και τα κάγκελα, κρατά κλειστή εδώ και μήνες την Ηρώδου του Αττικού με κλούβες για να μην ενοχλούνται οι αριστερές Αντουανέττες της εξουσίας από τη λατρεία του πλήθους…

Φτου, να μην τους ΜΑΤιάσουμε!

Ξενοφών Α. ΜπρουντζάκηςΜΑΤχημικάηλικιωμένοιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα