Φρίκη στη Γαλλία: Νάρκωνε την γυναίκα του και έβαζε άλλους άνδρες να την βιάζουν (Photos)

Κατέρρευσε μία Γαλλίδα, όταν οι αρχές της παρουσίασαν αποδείξεις ότι ο σύζυγός της τη νάρκωνε και επέτρεπε σε διάφορους άνδρες να την βιάζουν, επί μία δεκαετία.

Η γυναίκα αυτή, που έγινε γνωστή με το ψευδώνυμο «Φρανσουάζ» είπε στην αστυνομία ότι ξυπνούσε τη νύχτα έχοντας την αίσθηση πως την είχαν βιάσει, αλλά νόμιζε ότι ήταν ένας εφιάλτης.

Τώρα η «Φρανσουάζ» έχει κάνει αίτηση διαζυγίου από τον επί 50 χρόνια σύζυγό της, καθώς οι αρχές συγκεντρώνουν στοιχεία εναντίον του και εναντίον

51 ανδρών που θεωρούνται ύποπτοι ότι βίασαν τη γυναίκα ενώ ήταν αναίσθητη, στο σπίτι της, στη νότια Γαλλία.

Σύμφωνα με την Daily Mail η φρίκη για τη «Φρανσουάζ» διήρκεσε από το 2011 ως το 2020 και όλα εκτυλίχθηκαν στην κατοικία της στο Μαζάν, κοντά στην Αβινιόν.

Έγγραφα των εισαγγελικών αρχών αναφέρουν ότι ο σύζυγος της, με το ψευδώνυμο «Ντομινίκ Π» ζητούσε από τους βιαστές να μην παίρνουν μέτρα προφύλαξης.

Γιατρός που εξέτασε την «Φρανσουάζ», που είναι περίπου 60 χρόνων, είπε πως τέσσερις φορές προσβλήθηκε από αφροδίσια νοσήματα και αντιμετώπισε γυναικολογικά προβλήματα.

Υποψίες ότι εκμεταλλευόταν και άλλα μέλη της οικογένειάς του

Ο σύζυγός της, «Ντομινίκ Π», κατηγορείται επίσης για βιασμό και τη δολοφονία μίας 23χρονης, στο Παρίσι, το 1991. Εναντίον του εκκρεμεί άλλη μία έρευνα μετά από καταγγελία μίας άλλης γυναίκας ότι είχε δεχτεί επίθεση στο Παρίσι, οκτώ χρόνια μετά την δολοφονία.

Η υπόθεση αναμένεται ότι θα φτάσει ενώπιον δικαστηρίου την επόμενη χρονιά, ενώ υπάρχουν στοιχεία πως και η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού φωτογραφήθηκε αναίσθητη, με τα εσώρουχα- κάτι που ίσως συνέβη και σε άλλα μέλη της οικογένειας.

Τα εγγόνια του «Ντομινίκ Π», λένε επίσης ότι ο ύποπτος «έπαιζε τον γιατρό» μαζί τους και τους αγόραζε παιχνίδια αν συμφωνούσαν να γδυθούν, ενώ ο ίδιος άνδρες χρησιμοποιούσε κρυφή κάμερα για να καταγράφει εικόνες από τις νύφες του στο μπάνιο, τις οποίες ανέβαζε στο διαδίκτυο.

Για την περίπτωση που αφορά στην σύζυγό του, ο «Ντομινίκ Π» θα δικαστεί τον επόμενο χρόνο, μαζί με τους άνδρες που γνώριζε σε φόρουμ στο ίντερνετ και τους καλούσε να βιάσουν την γυναίκα του.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε τα στοιχεία που εντόπισε σε υπολογιστή για να στοιχειοθετήσει 92 βιασμούς από 83 άνδρες, από τους οποίους ταυτοποίησε τους 51, ηλικίας από 26 ως 73 ετών.

Wife of husband who ‘let 83 men rape her while drugged’ collapsed in horror when shown images #collapsed #dailymail #drugged #France https://t.co/pyy6ebVy7P

— WhatsNew2Day (@whatsn2day) June 22, 2023

Ο «Ντομινίκ Π» έβρισκε τους βιαστές της γυναίκας του σε ένα διαδικτυακό φόρουμ, όπου οι χρήστες συζητούν σεξουαλικές εμπειρίες με συντρόφους που δεν συναινούν και ανεβάζουν υλικό σε ένα αρχείο με τον τίτλο «βιασμοί».

Ο «Ντομινίκ Π» κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε το φάρμακο Lorazepam στο γεύμα της γυναίκας του και έτσι έχανε τις αισθήσεις της, για να καλέσει στη συνέχεια διάφορους άνδρες για να την βιάσουν.

Πως αποκαλύφθηκε η φρίκη

Η αποκάλυψη αυτής της φρικτής υπόθεσης έγινε όταν η αστυνομία συνέλαβε τον «Ντομινίκ Π», το 2020, επειδή φωτογράφιζε ευαίσθητα σημεία γυναικών σε πολυκατάστημα στην μικρή πόλη Καρπεντράς.

Husband spent decade drugging wife and filmed men raping her#Rape
A French man has been accused of drugging his wife and recording at least 83 ‘aggressors’ raping her in a horrific cycle of abuse spanning ten years.

Francehttps://t.co/yj5BSQRv25

— Rarely Wright (@2Rarely) June 23, 2023

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν κάμερες και «δεκάδες βίντεο», όπου είχε καταγράψει βιασμούς της γυναίκας του .

Οι βιαστές ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιώτες, άνδρες ασφαλείας σε φυλακές, ένας δημοτικός σύμβουλος, ένας δημοσιογράφος, ένας πυροσβέστης και φορτηγατζήδες.

A man in #France is accused of orchestrating his wife's rape by 83 men and recording and storing the acts over a period of 10 years.https://t.co/RldSKGSpDC

— News18.com (@news18dotcom) June 22, 2023

Μάλιστα στον υπολογιστή του πυροσβέστη-βιαστή βρέθηκαν 728 φωτογραφίες από σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Κάποιοι από αυτούς υποστηρίζουν ότι δεν είχαν ιδέα πως η «Φρανσουάζ» ήταν αναίσθητη όταν την βίαζαν, ενώ κάποιος αρνήθηκε ότι πρόκειται για βιασμό, λέγοντας: «Είναι η γυναίκα του, την κάνει ό,τι θέλει»…

Διαβάστε επίσης

Στο μυαλό των δισεκατομμυριούχων: Γιατί ψάχνουν ακραίες εμπειρίες; – Τι λέει κορυφαίος ψυχολόγος

Νέο «χτύπημα» Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον ύμνο της… Ινδίας με των ΗΠΑ (photos/videos)

Υποβρύχιο Titan: Σε χιλιοστά του δευτερολέπτου ο θάνατος των πέντε επιβατών – Πώς συνεθλίβη το βαθυσκάφος (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα