Φρέντι Μπελέρης: «Δυσαρεστημένος» με ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ ο Έντι Ράμα

Η σύλληψη του Έλληνα – δημάρχου στην Χειμάρρα πλέον – Φρέντη Μπελέρη έχει φέρει σε νέα φάση τις ελληνοαλβανικές σχέσεις.

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας σε συνέντευξή που παραχώρησε μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην γείτονα ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη.

Αφού πρώτα δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με την σύλληψή του και πως η Δικαιοσύνη στην Αλβανία λειτουργεί ανεξάρτητα, δήλωσε πως δείχνει σεβασμό προς τα κόμματα για τις «εμπρηστικές» δηλώσεις κατά της Αλβανίας λόγω εκλογών.

«Θέλω να σεβαστώ τις εκλογές στην Ελλάδα και να κατανοήσω την εμπρηστική ρητορική, προσπαθώντας για όσο το δυνατόν περισσότερη σύνεση και αυτοσυγκράτηση από την πλευρά μου και τη δική μας πλευρά. Εχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά με την ελληνική κυβέρνηση», ανέφερε ο κ. Ράμα.

Ο Έντι Ράμα πάντως έδειξε ενοχλημένος από την στάση και των – «αδελφών» κομμάτων – όπως είπε για το γεγονός ότι επιτέθηκε τόσο αυστηρά προς την Αλβανία. Μάλιστα, ο Αλβανός Πρωθυπουργός αναφέρθηκε ονομαστικά στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. «Είχαμε μία επίθεση και από τα αδελφά κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Ράμα δείχνοντας έκπληκτος.

Μα τι περίμενε ο Έντι Ράμα αλήθεια;

Διαβάστε επίσης:

Reuters για Σπύρο Χαγκαμπιμάνα: Ποιος είναι ο πρώην αστυνομικός που φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος μαύρος βουλευτής

Ακρίτα για δηλώσεις Σαββόπουλου: Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο του να του τον επιστρέψω

Netflix σε Μητσοτάκη για το «Emily in Paris»: Δεν είναι guilt, είναι pleasure

Keywords
Τυχαία Θέματα