Φλαμπουράρης: «Δεν είμαι μέτοχος στην εταιρεία, είμαι ένα τίποτα, ένας κοινός θνητός»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διέψευσε κατηγορηματικά ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» που τον εμφανίζει μέτοχο τεχνικής εταιρείας η οποία μάλιστα πήρε δουλειά 3,9 εκατ. ευρώ από την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μιλώντας σε ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, Mega, Παραπολιτικά FM και BHMA FM, ο κ. Φλαμπουράρης

υποστήριξε ότι διέκοψε οποιαδήποτε σχέση με την εταιρεία όταν ενημερώθηκε για την υπουργοποίησή του, μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

«Δεν είμαι μέτοχος στην εταιρεία και έχω μεταβιβάσει τις μετοχές μου. Δεν είμαι τίποτα, είμαι ένας κοινός θνητός», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Λίγο αργότερα μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για προσπάθεια σπίλωσης του ίδιου και εμμέσως του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, όταν στις 26 Ιανουαρίου έμαθε ότι θα γίνει υπουργός «έτρεξα αμέσως και έκανα τις εξής ενέργειες: έδωσα εντολή να φύγω από το ΔΣ της εταιρείας, να πάει να κατατεθεί το πτυχίο ΜΕΚ, είναι το πτυχίο του εργολάβου στο ΥΠΕΧΩΔΕ, τρίτον μεταβίβασα το μετοχολόγιο, έκλεισα το επάγγελμα του ιδιώτη μηχανικού, τακτοποίησα εκκρεμότητες με ΙΚΑ, ΤΣΜΕΔΕ και υπέβαλα τα χαρτιά μου για την συνταξιοδότησή μου».

Μιλώντας στο BHMA FM, ο πρώην υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι «λίγο πριν ή μόλις μου ανακοινώθηκε ότι θα γίνω υπουργός (μεταβίβασα τις μετοχές μου) στον υπάρχοντα διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο. Στον Γιάννη Κοτταρίδη. Στην εταιρεία αυτή, που την είχα φτιάξει εγώ, είμαστε τρεις συνεταίροι. Στον ένα από αυτούς τους συνεταίρους μου μεταβιβάστηκαν οι μετοχές».

Υποστήριξε πως δεν τίθεται «κανένα ηθικό θέμα» καθώς «την δουλειά που έχει πάρει, την έχει πάρει το 2014»

Χαρακτήρισε ψευδές το δημοσίευμα ενώ απείλησε με αγωγή:

«Βρύση ψεμάτων είναι το δημοσίευμα. Ότι μέσα σε τέσσερις μήνες πήρε τα λεφτά. Η εταιρεία δεν έστειλε το κείμενο έτσι. Η εταιρεία το έστειλε και θα το χωρίσει σε αγωγές... Η εταιρεία δεν έχει πάρει καμία δραχμή, κανένα ευρώ τώρα, ενώ δικαιούνταν να πάρει το 10% της προκαταβολής και της το κόψανε. Δεν της δίνουν παράταση και της λένε σε δυο μήνες να τελειώσεις. Αν πάντως στο Βραχάτι το έργο κοντεύει να τελειώσει, από ό,τι λέει το χαρτί, και μου το έστειλε και εμένα, δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. Δεν είναι όλα ψέματα, αυτά που λέει το δημοσίευμα;»

Φλαμπουράρηςυπουργός Επικρατείαςτεχνική εταιρείαΠεριφέρεια ΠελοποννήσουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα