Φίλης: Ο Πολάκης είναι ένας επιτυχημένος υπουργός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ βρέθηκε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο οποίος θέλοντας να αποφύγει την ερώτηση για τη στάση του υπουργού αναπληρωτή Υγείας κ.Πολάκη, τον χαρακτήρισε έναν επιτυχημένο υπουργό.

«Παρακολουθώντας το έργο του στο υπουργείο είναι ένας επιτυχημένος υπουργός ο κ. Πολάκης», δήλωσε ο κ. Φίλης, προσπαθώντας να ... αποφύγει την ερώτηση για τη στάση του υπουργού αναπληρωτή Υγείας έναντι των εκπροσώπων του Τύπου

Μιλώντας στην εκπομπή ο κ. Φίλης

ύστερα από την πίεση των δημοσιογράφων κινήθηκε στην ίδια «κατεύθυνση» με εκείνη που ακολουθεί από χθες τα μεσάνυχτα και ο κ. Πολάκης με τον υπουργό Παιδεία να αναφέρεται, μάλιστα για μια «για εκστρατεία» δολοφονίας χαρακτήρα.

«Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο... και δυστυχώς και ο κ. Πολάκης και εγώ έχουμε γίνει αντικείμενα εκστρατείας δολοφονίας χαρακτήρα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας, συμπληρώνοντας ωστόσο πως «ο κάθε ένας έχει την ευθύνη των όσων λέει. Τελεία».
Ο κ. Φίλης ωστόσο αναφερόμενος στα Μέσα Ενημέρωσης τόνισε πως «μιλάμε για ένα σύστημα εξουσίας... και τα media δεν είναι υπεράνω κριτικής ... από τη στιγμή που ασκείται πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων πρέπει να υπάρξει και κριτική».

Νίκος ΦίληςΠαύλος ΠολάκηςΠολάκηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα