Έξαλλος ο Τζιμπούρ! Τα «έσπασε» μετά την αλλαγή του (Video)

ΑΘΛΗΤΙΚA

Τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του έδειξε για ακόμη μια φορά κατά τη διάρκεια του ΠανιώνιοςΑΕΚ ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος μόνο με καλό μάτι δεν είδε την αλλαγή του λίγο πριν το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη...

Τη θέση του στον Σοϊλέδη έδωσε ο Αλγερινός στο 85' λεπτό του ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο

και κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο παρουσίασε για ακόμη μια φορά το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του. Αφού κλώτσησε ότι βρέθηκε στο διάβα του, πήρε το μπουκάλι που προοριζόταν για να τον δροσίσει και το πέταξε με δύναμη στο έδαφος.

Δείτε τη φάση

«Εκνευρίστηκα γιατί θέλω να νικάω»

Ο Αλγερινός επιθετικός αναφέρθηκε στο ξέσπασμά του τη στιγμή που κατευθυνόταν στον πάγκο της ΑΕΚ, δείχνοντας από τα λεγόμενά του ότι οι αντιδράσεις του «πυροδοτήθηκαν» από τις διαιτητικές αποφάσεις.

«Όταν έγινα αλλαγή εκνευρίστηκα επειδή πάντα θέλω να νικάω. Δεν είμαι εδώ απλώς για να παίζω. Δέχθηκα πολύ νωρίς μια κίτρινη κάρτα για ένα απλό φάουλ. Δεν μ' αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες στις διαιτητικές αποφάσεις, αλλά είμαι στεναχωρημένος που ένας διαιτητής άλλαξε τις ισορροπίες σ' αυτό το ματς. Πιστεύω ότι σε τέτοια παιχνίδια ένας διαιτητής πρέπει να είναι πιο έξυπνος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Όταν όμως αφήνεις μια ομάδα με δέκα παίκτες, η κατάσταση αλλάζει. Όταν παίζεις δέκα εναντίον έντεκα παικτών γίνεται πάντα πιο περίπλοκη η κατάσταση. Γι' αυτό θέλαμε να παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα. Πιστεύω ότι ο διαιτητής έπρεπε να έχει μια πιο έξυπνη αντίδραση στη συγκεκριμένη φάση».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

Ράφικ Τζιμπούρ. αλλαγήνεύραΑΕΚHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα