Έξαλλος ο Πιτσιλής: Έρευνα για τον εφοριακό που... έλυνε σταυρόλεξο (Photo)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛAΔΑ

Την άμεση -και οργισμένη- αντίδραση του επικεφαλής της Άνεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή προκάλεσε δημοσίευμα της ιστοσελίδας neakriti.gr, σύμφωνα με το οποίο, εφοριακός αντί να εξυπηρετεί φορολογούμενους πολίτες,... έλυνε σταυρόλεξο!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, πριν από λίγες ημέρες, στο Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου, με ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθούν, στο γραφείο βρίσκονταν τρεις υπάλληλοι.

Μαρτυρία αναγνώστη ανέφερε ότι οι δύο υπάλληλοι εξυπηρετούσαν τον κόσμο, όμως ο τρίτος υπάλληλος της παρέας... έλυνε σταυρόλεξο, χωρίς κανείς να του πει οτιδήποτε.

Μάλιστα,

η ιστοσελίδα ανέβασε και χαρακτηριστικό φωτογραφία που τράβηξε αναγνώστης της με το κινητό του και το θέμα έκανε το γύρο του διαδικτύου και έφθασε και μέχρι την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πιτσιλής ζήτησε να διερευνηθούν δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου της Κρήτης για υπάλληλο που σε ώρα υπηρεσίας έλυνε σταυρόλεξο και ενώ περίμενε να εξυπηρετηθεί από τον ίδιο ουρά 20 ατόμων.

Αν αποδειχθεί ότι ισχύει θα κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες που προβλέπονται. (πληροφορίες: neakriti.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ)ΚρήτηΗράκλειοεφοριακόςσταυρόλεξοΑνεξάρτητη Αρχή Δημοσίων ΕσόδωνΠιτσιλήςέρευναHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα