Εξαφάνιση 31χρονου: Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στο Μεσολόγγι – Νέο βίντεο του κρεοπώλη εξετάζουν οι αρχές

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι που αγνοείται από την Πέμπτη (4/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, λόγω των δυσκολιών που παρουσιάζει η υπόθεση, δόθηκε εντολή από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταβεί άμεσα στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για να πραγματοποιήσουν έρευνες στο σημείο και να μπορέσουν να βοηθήσουν τους συναδέλφους

του Μεσολογγίου και των Πατρών, ώστε να εξιχνιάσουν σύντομα την υπόθεση.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο η υπόθεση αυτή να παίρνει μια άλλη τροπή, δηλαδή την πιθανή τροπή της εγκληματικής ενέργειας. Γι αυτό τον σκοπό μεταβαίνουν τα συγκεκριμένα κλιμάκια εκεί.

Μάλιστα, από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών θέλουν να εξετάσουν ιδίοις όμμασι τα σημεία, τα επίμαχα σημεία τα οποία έχουν βρεθεί, τα στίγματα και από όπου έχουν παρθεί τα ευρήματα που εστάλησαν στα εργαστήρια της Αθήνας.

Νέο βίντεο του 50χρονου κρεοπώλη εξετάζουν οι αρχές

Ένα ακόμη βίντεο με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος ερευνάται για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου εξετάζουν οι αρχές.

Το βίντεο παρουσιάζεται από το messolonghivoice και δείχνει τον 50χρονο να κάνει ψώνια σε σούπερ μάρκετ της πόλης.

Ωστόσο, κλειδί στην έρευνα των Αρχών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιονίας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό.

Παρά το γεγονός, πως έχει καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, δεν εντοπίζεται σε κάμερα ασφαλείας από βενζινάδικο που υπάρχει λίγο πιο κάτω. Έτσι, οι αστυνομικοί υποθέτουν πως ο κρεοπώλης έχει στρίψει νωρίτερα.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και στην ορεινή Ναυπακτία.

Από την έρευνα έχει προκύψει πως δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη. Ωστόσο, οι Αρχές δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν ήταν μόνος του στο αμάξι.

Διαβάστε επίσης:

H «μάχη» του Fast Ferries Andros που παλεύει με τα κύματα (Video)

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας από το βράδυ της Πέμπτης – Ψυχρό μέτωπο έρχεται από βόρεια Σκανδιναβία

Μέγαρα: Ο 4χρονος είχε νοσηλευτεί ξανά στο νοσοκομείο μετά από βίαιο ξυλοδαρμό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαφάνιση 31χρονου, Κλιμάκιο, Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, Μεσολόγγι – Νέο,exafanisi 31chronou, klimakio, diefthynsis egklimatologikon erevnon, mesolongi – neo