Έσκασε ξαφνικά αερόσακος και τραυμάτισε 4χρονο κοριτσάκι στο πρόσωπο (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο αερόσακος δεν ήταν αυτοκινήτου, αλλά στη θέση επιβατών αεροπλάνου που εκτελούσε την πτήση Ουάσιγκτον - Λονδίνο.

Ναι ορισμένα επιβατικά αεροπλάνα διαθέτουν αερόσακους στην καμπίνα των επιβατών. Ένας τέτοιος εντελώς ξαφνικά «έσκασε» στο πρόσωπο ενός τετράχρονου κοριτσιού και του κατέκαψε το προσωπάκι.

Η μικρούλα Ντέιζι Τζέιμς ταξίδευε με τη γιαγιά της από τις ΗΠΑ στην Αγγλία με μεγάλη αεροπορική εταιρία. Ήταν χαρούμενη αφού ήταν η πρώτη φορά που έμπαινε σε αεροπλάνο.

Ξαφνικά ο αερόσακος

που υπήρχε ενσωματωμένος στη ζώνη ασφαλείας, άνοιξε με έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Για την ακρίβεια «έσκασε» στο πρόσωπο της. Από τη σφοδρότητα και την ταχύτητα που άνοιξε, ο αερόσακος τραυμάτισε το κοριτσάκι στο πρόσωπο.

Το κατέκαψε και του άφησε φριχτά σημάδια. Και όλα αυτά στον αέρα, πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό. Οι πόνοι ήταν φριχτοί. Ο πιλότος ενημέρωσε το Χίθροου, ότι είχε ένα επείγον περιστατικό. Το πρόσωπο του παιδιού είχε πρηστεί φριχτά, δεν μπορούσε καν να ανοίξει το στόμα του. Η γιαγιά της είπε ότι είχε πρηστεί 3 φορές περισσότερο από το κανονικό της πρόσωπο.

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε ένα ασθενοφόρο περίμενε και μετέφερε την Ντέιζι στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της χορήγησαν ενέσεις μορφίνης για να αντέξει τον πόνο.

Εμπειρογνώμονες που εξέτασαν τα αίτια μίλησαν για ελαττωματικό αερόσακο. Πολλές εταιρίες έχουν τοποθετήσει στα αεροσκάφη τους αερόσακους, οι οποίοι σε περίπτωση σύγκρουσης προστατεύουν τον θώρακα του επιβάτη. Η οικογένεια της μικρής έχει κινηθεί νομικά κατά της αεροπορικής εταιρίας. Και η εταιρία έχει ζητήσει συγνώμη για το περιστατικό και προτίθεται να αποζημιώσει τη μικρή.

αεροπλάνοαερόσακος αεροπλάνου4χρονηπρόσωποτραυματισμόςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα