ΕΡΤ: Θυμήθηκαν την επέτειο του πολιτιστικού ραδιοσταθμού της ΕΡΤ3, λησμόνησαν όμως του καναλιού (Photos)

Για μεγάλες στιγμές προετοιμάζονται στα κεντρικά της ΕΡΤ3 στη Λεωφόρο Στρατού της Θεσσαλομνικής, τις προσεχείς ημέρες.

Σύσσωμη η διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης θα ταξιδέψει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσει συμβολικής σημασίας συνεδρίαση του ΔΣ στην ΕΡΤ3

με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του πολιτιστικού ραδιοσταθμού της ΕΡΤ3, το ΕΡΤ3 95.7 FM (https://www.ertecho.gr/radio/958fm/).

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη και στα κεντρικά της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3.

Μαζί με το επταμελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας θα «ανέβουν» στη Θεσσαλονίκη όλοι οι γενικοί διευθυντές του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Το σχέδιο περιλαμβάνει κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 31 του μήνα και την 1η Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει το ΔΣ – για πρώτη φορά – στα κεντρικά της ΕΡΤ3.

Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να δώσει συμβολικό αλλά και πανηγυρικό χαρακτήρα στην επικείμενη συνεδρίαση.

Συμβολικό για να υπογραμμίσει την και να επιβεβαιώσει, όπως λέγεται, το ενδιαφέρον της για την ΕΡΤ3, ότι είναι «παρούσα», και  πανηγυρικό για να τιμήσει τα 30 χρόνια λειτουργίας του πολιτιστικού ραδιοσταθμού της ΕΡΤ3.

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη διότι η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να τιμήσει την προσφορά του ραδιοσταθμού 95.8, για πρώτη φορά, όμως λησμόνησε την επέτειο λειτουργίας της ΕΡΤ3 η οποία φέτος συμπλήρωσε 35 χρόνια ζωής – στις 14 Φεβρουαρίου 1989 εξέπεμψε για πρώτη φορά.

Στο μεταξύ οργασμός εργασιών συμβαίνει στα κτίρια της ΕΡΤ3 με αφορμή την άνοδο των κορυφαίων στελεχών της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

Ανακαινίζονται τα πάντα. Τη νύχτα της Κυριακής (28/1) συνεργείο έτριβε τα μάρμαρα στις σκάλες για να αστραφτοβολούν. Συνεργείο ελαιοχρωματιστών βάφει κοινόχρηστους χώρους και γραφεία. Ως και πλακάκια σε τουαλέτες και υδραυλικά αλλάζονται.

Καλή η ανακαίνιση ακόμα και έτσι, αναφέρουν εργαζόμενοι, σημειώνουν όμως με νόημα πως τα αιτήματα, ιδίως των τεχνικών για χώρους με επικαιροποιημένες προδιαγραφές ασφάλειας και πρωτόκολλα υγιεινής (πρωτίστως στους χώρους μοντάζ) παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Όπως επίσης, μεταξύ άλλων και το αίτημα των εργαζομένων για την αναβάθμιση των ραδιοσταθμών της ΕΡΤ3, 102 FM και 95.8 FM, με διεύρυνση της εμβέλειας τους.

Εξάλλου, μέσα στην ημέρα η ΕΣΗΕΜΘ αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητά ενημέρωση από την διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης για τα σχέδια της στην ΕΡΤ3, σε κανάλι και ραδιοσταθμούς.

Διαβάστε επίσης

ΕΡΤ: «Ψαλιδίζουν» τα επεισόδια της «Παραλίας» λόγω ΕΚΟΜΕ

Famagusta: Καθηλωτικό το δεύτερο επεισόδιο – Σάρωσε η σειρά του Mega στην τηλεθέαση

Γιώργος Λιάγκας: «Γιατί μας χ@@@ζεις ρε Νταλάρα; – Εσύ πέφτεις κάποια επίπεδα πιο κάτω»

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΡΤ, Θυμήθηκαν, ΕΡΤ3, Photos,ert, thymithikan, ert3, Photos