Ερωτικό τρίο για γέλια: Στην κορύφωση της, η μια έπεσε από το μπαλκόνι και η φίλη της έσπασε τα πόδια της στις σκάλες

ΚΟΣΜΟΣ

Όλα έμοιαζαν ιδανικά για τον άνδρα που έμενε στο γραφικό Bad Breidig στις όχθες του Ρήνου, νότια της Βόννης. Είχε κανονίσει ύστερα από μεγάλη οινοποσία να τον ακολουθήσουν στο σπίτι του 2 πανέμορφες γυναίκες και να περάσουν και οι τρεις μαζί το υπόλοιπο της βραδιάς.

Και πραγματικά το ερωτικό τρίγωνο εξελισσόταν όπως ακριβώς το είχε φαντασιωθεί ο άνδρας. Κάποια στιγμή όμως όταν τα παιχνίδια ξεπέρασαν τα όρια του υπνοδωματίου άρχισαν τα δύσκολα.

Η μια από τις δυο γυναίκες πρότεινε να πάνε όλοι μαζί στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και να συνεχίσουν. Το δέχτηκαν όλοι με χαρά. Ξαφνικά για άγνωστο λόγο όμως η μια γυναίκα επάνω στην κορύφωση της γλίστρησε και έπεσε από τον πρώτο όροφο.

Η φίλη της σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να ουρλιάζει και γυμνή καθώς ήταν έσπευσε να βοηθήσει την τραυματισμένη της φίλη που σφάδαζε γυμνή στον κήπο. Οι σκάλες όμως γλιστρούσαν και εκείνες και η φίλη, έπεσε και προσγειώθηκε άτσαλα και εκείνη στο πάτωμα. Είχε σπάσει τον αυχένα αλλά και τα δυο της χέρια.

Ο εμβρόντητος άνδρας αιφνιδιασμένος από την τροπή που πήραν τα γεγονότα, ειδοποίησε ασθενοφόρο και αργότερα στην κατάθεση τους εξήγησε στους αστυνομικούς τι ακριβώς είχε συμβεί. Οι δυο γυναίκες εκτός από τα σπασμένα κόκαλα δεν διατρέχουν κανέναν άλλο κίνδυνο.

Σεξατύχημα σεξερωτικό τρίγωνοατύχημασπασμένα κόκαλαHas video: Exclude from popular: 1
Keywords
Τυχαία Θέματα