Επίθεση Ντουτέρτε στην Τσέλσι Κλίντον: Τι έκανες όταν ο πατέρα σου π@@@@@ε τη Λεβίνσκι;

ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμιο σάλο είχαν προκαλέσει πριν από λίγες μέρες τα σχόλια του Προέδρου των Φιλιππινών Ροντρίγκο Ντουτέρτε ο οποίος παρακίνησε τους στρατιώτες του να βιάσουν γυναίκες.

Ένα από τα δημόσια πρόσωπα που μίλησαν κατά του Ντουτέρτε ήταν η Τσέλσι Κλίντον η οποία από το Twitter κάλεσε τον κόσμο να μιλήσει εναντίον του και κατά των λόγων του.

Ωστόσο, τα σχόλια της πρώην «Πρώτης Κόρης» προκάλεσαν την οργή του Προέδρου των Φιλιππινών ο οποίος αφού μίλησε κατά της τρομοκρατίας, είπε πως δεν θα

ανεχθεί την κακοποίηση των γυναικών –ακόμα και στην περιοχή της χώρας που τελεί υπο στρατιωτικό νόμο- και στη συνέχεια επιτέθηκε στην Τσέλσι αναφερόμενος στην εξωσυζυγική σχέση του πατέρα της με τη Μόνικα Λεβινσκι.

«Αν την έβλεπα [σ.σ. την Τσέλσι] θα της έλεγα: όταν ο πατέρα σου ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ και πηδούσε την Λεβίνσκι… το κορίτσι στον Λευκό Οίκο, πως ένοιωσες τότε; Μίλησες και τότε εναντίον του;»

Η Τσέλσι επέλεξε να απαντήσει ξανά μέσα από το Twitter επαναλαμβάνοντας την αρχική της θέση γράφοντας: «Ο Ντουτέρτε είναι ένας δολοφόνος, ένας κακοποιός που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να το λέμε αυτό καθώς και πως ο βιασμός δεν είναι ποτέ [θέμα] για βιασμό».

Ο Ντουτέρτε απέδωσε τα σχόλιά του σε … σαρκασμο

ΦιλιππίνεςΗΠΑΡοντρίγκο ΝτουτέρτεΤσέλσι Κλίντονβιασμόςπροτροπή σε βιασμόHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα