Επίθεση Μητσοτάκη στους «κύκλους» Καραμανλή και Σαμαρά (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβήτησε ευθέως τη στήριξη του Κώστα Καραμανλή στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όπως διαρρέεται από κύκλους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, είπε ότι δεν έχει ακούσει τον πρώην πρωθυπουργό για εκφράζει την υποστήριξή του για κάποιον υποψήφιο και επιτέθηκε στους κύκλους που διαρρέουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Ποιοι είναι αυτοί οι περιβόητοι κύκλοι να βγουν επιτέλους να μιλήσουν ανοιχτά, έχω κουραστεί να ακούω

διαρροές από διάφορους περιφερόμενους οι οποίοι φέρονται να συνομιλούν με κάποιους» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι «εάν ο κ. Καραμανλής θέλει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο να το πει ανοιχτά δεν τον έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

«Εγώ δεν μιλάω ποτέ με διαρροές, είναι δικαίωμα του καθενός να βγει να μιλήσει, να το κάνει όμως ανοιχτά και με το θάρρος της γνώμης του. Δεν αμφισβητώ το δικαίωμα οποιουδήποτε να στηρίξει κάποιον υποψήφιο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι το ίδιο λέει και για τις διαρροές που προέρχονται από κύκλους του Αντώνη Σαμαρά «δεν μπορούμε να μιλάμε για διαρροές και όταν αυτός που διαρρέει δεν εμφανίζεται μπαίνουμε σε ένα κύκλο παραπολιτικής και επειδή τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά να βγει να το πει δημόσια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι «δεν μπορώ να φανταστώ πως θα συνεργαστώ με τον κ. Τσίπρα είναι αναξιόπιστος και θυμάται τη συναίνεση όποτε τον βολεύει για λόγους μικροκομματικούς και για λόγους επικοινωνιακούς».

ΜητσοτάκηςΚαραμανλήςΣαμαράςΝΔΜεϊμαράκηςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα