«Επιστροφή στο μέλλον» γεμάτη συγκινήσεις για Μάρτι ΜακΦλάι και Δρ. Μπράουν (Videos)

“Επιστροφή στο μέλλον” γεμάτη συγκινήσεις ήταν η κοινή εμφάνιση του Michael J. Fox και του  Christopher Lloyd, στη σκηνή του Comic Con στη Νέα Υόρκη. Οι συμπρωταγωνιστές στη μεγάλη επιτυχία “Back to the Future” μίλησαν για την φιλία και την καριέρα τους, που άρχισε στα γυρίσματα αυτής της ιστορικής ταινίας.

Ο  Michael J. Fox

και ο Christopher Lloyd ξαναβρέθηκαν μαζί ύστερα από πολλά χρόνια και το 2020, μαζί με άλλους πρωταγωνιστές της ιστορικής ταινίας, για τις ανάγκες μιας σειράς που φτιάχνει για το YouTube ο Josh Gad.

Στη διάρκεια της συζήτησης στο πλαίσιο του  Comic Con, ο Michael J. Fox και ο Christopher Lloyd, μοιράστηκαν με το κοινό την πρώτη συνάντηση που είχαν το 1985, όταν ο Fox μπήκε στο καστ αρκετές εβδομάδες αφότου είχαν αρχίσει τα γυρίσματα για να αντικαταστήσει τον Eric Stoltz στο ρόλο του Μάρτι ΜακΦλάι.

The best.

Michael J. Fox and Christopher Lloyd were reunited today in New York City at Comic Con…
pic.twitter.com/lD8BGkswBW

Rex Chapman (@RexChapman) October 9, 2022

“Μόνο ακουστά είχα τον Michael, δεν τον γνώριζα”, είπε ο Lloyd, “αλλά υπήρξε αμέσως καλή χημεία”.

Ο Fox από την πλευρά του είπε πως ο φίλος και συνεργάτης του “είναι πολύ καλός σε ό,τι κάνει και πολύ διασκεδαστικός”.

Οι δύο πρωταγωνιστές εξέφρασαν επίσης την εκτίμησή τους για τους παραγωγούς που θα ανεβάσουν ως μιούζικαλ το “Back to the Future”, διότι δεν έπεσαν στην παγίδα να μιμηθούν εκείνους που έπαιξαν στην ταινία, αλλά δημιούργησαν νέους χαρακτήρες.

@juana.pe Todos estamos llorando. Video de Twitter #BackToTheFuture #NY #nycomiccon #ComicCon #christopherlloyd #MichaelJFox #VolverAlFuturo ♬ Back To The Future – Main Them – Geek Music

Ο Fox αναφέρθηκε επίσης στην περιπέτειά του με τη νόσο του Πάρκινσον, που διαγνώστηκε  όταν ήταν μόλις 29 ετών, λέγοντας ότι “άνθρωποι σαν τον Christopher Lloyd, αποδείχτηκαν πολύ σημαντικοί για μένα”.

“Το θέμα δεν είναι τι έχεις, αλλά τι σου δίνεται και πως μπορείς να αποκτήσεις φωνή για να βοηθήσεις άλλους ανθρώπους”, πρόσθεσε ο Fox.

Ο Fox θα βραβευτεί από την Ακαδημία για τη συνεισφορά του στην προσπάθεια ανακούφισης των ασθενών με Πάρκινσον, με το ίδρυμα που δημιούργησε το 2000 γι αυτόν τον σκοπό.

Διαβάστε επίσης:

GNTM 5: Τα μοντέλα μπαίνουν στο σπίτι – Η δοκιμασία σε κούνια ύψους 40 μέτρων (Video)

Kanye West: Έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα στεγανά – Το αμφιλεγόμενο μήνυμα για το «White Lives Matter» και οι αντιδράσεις (Photos/Videos)

Τζούλια Ρόμπερτς: Ποιος είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής της – Η κοινή συνέντευξη με τον σύζυγό της (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα