Επιμένει ο Σπίρτζης: «Με το καλό ή το κακό θα επανέλθουμε στη διακυβέρνηση» (Video)

Αμετακίνητος από την δήλωσή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει «τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο», εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (9/2) ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Δεν αρνήθηκα ότι το είπα και το ξαναλέω κιόλας. Με το καλό ή το κακό, με το καλό ή το άγριο, είτε θέλει είτε δεν θέλει ο κύριος Μητσοτάκης θα επανέλθουμε, είμαστε αποφασισμένοι για αυτό, θα επανέλθουν η δημοκρατία και οι δημοκρατικοί θεσμοί στην χώρα. Βίαιο και βάρβαρο είναι να μας παρακολουθούν με το predator την προσωπική μας ζωή. Βίαιο

και βάρβαρο είναι η ληστεία που γίνεται στους έλληνες πολίτες. Βίαιο και βάρβαρο, και εκτός του ευρωπαϊκού πολιτισμού είναι να παρακολουθούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Επειδή όλα αυτά είναι εκτροπή της δημοκρατίας και κάθε βδομάδα αποκαλύπτεται και κάτι ακόμη. Βίαιο και βάρβαρο είναι ότι η Greek Mafia βάζει αστυνομικούς σε κρίσιμες διευθύνσεις», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Επομένως το άγριο είναι η μη πολιτική κανονικότητα, είναι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης να πηγαίνουν κάθε μέρα στον εισαγγελέα για αυτά που κάνει η κυβέρνηση. Το άγριο είναι το παράνομο», πρόσθεσε υποδεικνύοντας με τα λεγόμενά του τα πεπραγμένα της κυβέρνηση.

Παράλληλα, ο Χρήστος Σπίρτζης, σχετικά με την ψήφιση της τροπολογίας του υπουργείου Εσωτερικών που βάζει «μπλόκο» στην εκλογική κάθοδο του Ηλία Κασιδιάρη, χρέωσε στην κυβέρνηση πολιτική σκοπιμότητα.

«Αν παρακολουθούσατε την Βουλή θα βλέπατε ότι από την δική μας πλευρά υπήρχε μια πολύ καλή διάθεση για να συγκλίνουμε. Αυτό δεν υπήρχε από την άλλη πλευρά. Και το λέω αυτό γιατί αφαιρέσαμε ένα άρθρο από την πρόταση που είχαμε καταθέσει, στην συνέχεια υιοθετήσαμε την πρόταση του κυρίου Αλεβιζάτου και του κυρίου Κοντιάδη. Δεν ήταν η δική μας πρόταση», τόνισε.

«Η κριτική που κάναμε στην κυβέρνηση ήταν πραγματικά καλοπροαίρετη. Ήταν να μην δώσουμε λαβή ώστε να υπάρξουνε θεωρίες των δύο άκρων, το οποίο από την πλευρά της κυβέρνησης και του κυρίου Βορίδη είχε πολιτική σκοπιμότητα. Ήθελε να κλείσει το μάτι στους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, για να μην πω ακροδεξιά η οποία είναι άλλο πράγματα. Να δείξει ότι κρατάει την ισορροπία σε σχέση με δυνάμεις της ακραίας αριστεράς», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: «Το καθεστώς Μητσοτάκη κεντρικό θέμα στην ΕΕ για την διάβρωση του Κράτους Δικαίου»

Οι δύο ψηφοφορίες που πυροδότησαν σενάρια για τις σχέσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Τι λένε οι συνταγματολόγοι για τη ρύθμιση Κασιδιάρη

ΣΥΡΙΖΑ για Politico: Να απαντήσει ο Μητσοτάκης για τις επαφές του με τον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας

Keywords
Τυχαία Θέματα