Επική ανατροπή της Ρεάλ - Το γύρισε από το 2-0 ενάντια στη Ράγιο Βαγιεκάνο

ΑΘΛΗΤΙΚA

Από την Κόλαση του 2-0 στο 14ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στον Παράδεισο του 2-3 επί της Ράγιο Βαγεκάνο με δύο τέρματα του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος έστειλε την «βασίλισσα» έστω και προσωρινά στην κορυφή της Primera Division.

Το ρολόι σημαδεύει το 14ο λεπτό. Η Ράγιο Βαγεκάνο κάνει το 2-0, ο Ζινεντίν Ζιντάν πετάει νευριασμένος το μπουφάν της «βασίλισσας» και ζητάει να του φέρουν το σακάκι από το κουστούμι του. Φαίνεται αστείο, αλλά εκεί γύρισε

ένα ολόκληρο παιχνίδι! Απόντος του (τραυματία) Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γκάρεθ Μπέιλ πήρε το όπλο του και με δύο τέρματα, οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην μεγάλη ανατροπή με 2-3 και την έφερε -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της Primera Division! Ο «Ζιζού» το υποτίμησε το μίνι ντέρμπι της Μαδρίτης. Ο καθένας στην θέση του αυτό θα έκανε. Με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει 20 νίκες σε 23 αναμετρήσεις με την μικρούλα Ράγιο και το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι να έπεται, ο Ζιντάν προτίμησε να προφυλάξει Κριστιάνο Ρονάλντο, Σέρχιο Ράμος και Μόντριτς. Μόνο που αυτό πήγε να του γυρίσει μπούμερανγκ.

Με το ρολόι να σημαδεύει το 14ο λεπτό, η μικρούλα Ράγιο είχε σκοράρει ήδη δύο φορές (7’ Αντριάν Εμπάρμπα, 14’ Μικού) σε ισάριθμες παιδικές αντιδράσεις της άμυνας της «βασίλισσας» και ο Ζιντάν έβραζε στον πάγο.

Κάπου εκεί, εμφανίστηκε στο γήπεδο η Ρεάλ Μαδρίτης. Αφού πρώτα, ο Κέιλορ Νάβας την γλίτωσε από τρίτο τέρμα σε μακρινό σουτ Μπεμπέ (26’), η «βασίλισσα» πήρε μπρος χάρη στο μαγικό κεφάλι του Γκάρεθ Μπέιλ. Το 8ο φετινό γκολ του Ουαλού με κεφαλιά (ουδείς έχει περισσότερα στην Ισπανία φέτος) που μείωσε σε 2-1 (35’) ήταν το έναυσμα που έψαχναν οι «μερένγκες» για να ξεμπλοκάρουν. Ο τραυματισμός του Μπενζεμά λίγο πριν το ημίχρονο (αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο) πάγωσε την Ρεάλ, όμως ο αντικαταστάτης του αποδείχθηκε γουρλής.

Μία κεφαλιά του Λούκας Βάθκεθ με την έναρξη της επανάληψης (48’) έφερε από νωρίς το 2-2 και έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε και τότε όμως είχε κριθεί κάτι. Το ματς έγινε… ροκ, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν να παίζουν φουλ επίθεση με… ξαφνικές άμυνες και την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω!

Οι παίκτες του «Ζιζού» έφτασαν πάμπολλες φορές κοντά στην πηγή, αλλά χρειάστηκαν και πάλι τον Γκάρεθ Μπέιλ για να ξεδιψάσουν. Εννιά λεπτά πριν το τέλος, ο Εμπάρμπα έκανε ένα φτηνό πούλημα στο κέντρο, ο Ουαλός γκάζωσε, εξαφανίστηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο και με διαγώνιο αριστερό σουτ, έκανε το 2-3, με το 18ο φετινό του γκολ!

Πηγή: SDNA

ΙσπανίαποδόσφαιροΡεάλ ΜαδρίτηςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα