Επί πέντε χρόνια βίαζε και μαγνητοσκοπούσε την ανήλικη θετή κόρη του, δίνοντάς της ναρκωτικά

ΕΛΛAΔΑ

Αποτροπιασμό προκαλεί νέα υπόθεση πορνογραφίας και βιασμού ανήλικης. Δράστης αυτή τη φορά 53χρονος Έλληνας, πρώην σύζυγος της μητέρας, που επί πέντε χρόνια βίαζε την - 16χρονη πλέον - νεαρή προτρέποντάς την πολλές φορές να κάνει χρήση ινδικής κάνναβης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της 16χρονης και της μητέρας της, σύμφωνα με την οποία ο 53χρονος, πρώην σύζυγος της μητέρας, προέβαινε κατ’ επανάληψη τα τελευταίο πέντε χρόνια περίπου, σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης, προτρέποντας την κάποιες φορές να κάνει χρήση ινδικής κάνναβης, πριν την τέλεση των πράξεων.

Παράλληλα, επικοινωνούσε μαζί της, μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας την αποστολή γυμνών και ημίγυμνων φωτογραφιών, της ιδίας και ανηλίκων κοριτσιών φίλων της.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα των στοιχείων και δεδομένων, προς διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης.

Για την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση των καταγγελλομένων, το πρωί της Πέμπτης διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος έρευνα στην οικία του 53χρονου ημεδαπού, όπου και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στις καταγγελλόμενες πράξεις.

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν CD και DVD που περιείχαν σκληρό πορνογραφικό υλικό μεταξύ νεαρών ενηλίκων γυναικών και ηλικιωμένων ανδρών και ένα tablet.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε για την υπόθεση, θα υποβληθεί στην Αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ η εμπλοκή του 53χρονου σε ομοειδείς ή συναφείς πράξεις ερευνάται.

Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

• Τηλεφωνικά: 111 88

• Στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr

• Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones) με λειτουργικό σύστημα ios - android: CYBERKID

• Μέσω Twitter « Γραμμή SOS Cyber Alert»: @cyberalertGR

βιασμόςναρκωτικάΠατέραςκόρηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα