Επανέρχεται ο μηχανικός που φώτισε την Ακρόπολη: Η ανάρτησή μου είναι μια διαμαρτυρία

ΕΛΛAΔΑ

Ξέσπασε ο ενεργειακός/μηχανολόγος μηχανικός, Κώστας Κάπος, υπεύθυνος γα τον φωτισμό της Ακρόπολης το 2004, με αφορμή την επίσκεψη Μακρόν και την ομιλία του στην Πνύκα με φόντο την ...φωτισμένη Ακρόπολη.

Και μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα όσα έγραψε, σχολίασε στο pontiki.gr, ότι η ανάρτηση του είναι μια διαμαρτυρία: «Για μια ακόμα φορά φανήκαμε ανίκανοι να διασώσουμε την εικόνα μας στον έξω κόσμο.» είπε χαρακτηριστικά.

Στο κείμενο του «Π» ο κ. Κάπος σχολίασε τα εξής: «Όσο

και αν είμαι πολιτικά αντίθετος με την Κυβέρνηση, οφείλω να διευκρινίσω ότι η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα 12 ετών εγκατάλειψης και αδιαφορίας. Δυστυχώς ποτέ στη χώρα μας δεν υπήρξε κάποιο πρόγραμμα συντήρησης των έργων που έκανε κάποιος προηγούμενος πολιτικός και αυτό πληγώνει όλους τους συναδέλφους μηχανικούς που είχαν σχεδιάσει κάποιο έργο για το Ελληνικό Δημόσιο. Η ανάρτησή μου είναι μια διαμαρτυρία σε αυτή την καταστροφική πρακτική. Για μια ακόμα φορά φανήκαμε ανίκανοι να διασώσουμε την εικόνα μας στον έξω κόσμο.»

Το pontiki.gr, είναι ένα διαδραστικό μέσο, στο οποίο φιλοξενούνται όλες οι απόψεις και τα σχόλια τα οποία δεν προσβάλλουν. Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

Κώστας ΚάποςΚάπποςπροβολείςφωτισμός ΑκρόποληςΜακρόνΜακρόν ΑκρόποληHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα