Έντεκα νεκροί από βομβιστικές επιθέσεις στο Ιράκ (Photos - Video )

ΚΟΣΜΟΣ

Ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά που είχε τοποθετήσει σε ένα ασθενοφόρο στην πόλη Τικρίτ του Ιράκ σήμερα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννέα άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία και νοσοκομειακές πηγές.

Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα της πρωινής ώρας αιχμής στη νότια είσοδο της Τικρίτ. Οι αρχές κήρυξαν απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη, λέγοντας ότι διαθέτουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες είναι πιθανό να γίνουν και άλλες επιθέσεις.

#BREAKING
A suicide car bomb

at a checkpoint south #Tikrit north-central Slah Aldin province #Iraq 7 dead and 15 wounded.#عندك_خبر_انو pic.twitter.com/v0Z2xgMhiL

— Iraqi Day (@iraqi_day) 6 November 2016

Την ίδια ώρα στη Σαμάρα, 50 χιλιόμετρα νότια της Τικρίτ, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένας άλλος βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του μέσα σε έναν χώρο στάθμευσης για σιίτες προσκυνητές που επισκέπτονται το τέμενος αλ Ασκάρι, σύμφωνα με πηγές.

#Iraq: Smoke rises from car-bomb attack in Samarra, Saladin province. pic.twitter.com/eI3vyn6yBV

— Rudaw English (@RudawEnglish) 6 November 2016

Οι επιθέσεις αυτές σημειώθηκαν την ώρα που ιρακινά στρατεύματα και οι δυνάμεις ασφαλείας, με την υποστήριξη του υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού, μάχονται για να διώξουν το Ισλαμικό Κράτους από τη Μοσούλη.

Ιράκεπιθέσεις αυτοκτονίαςΤικρίτΣαμαράHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα