Ένταση και επεισόδια στον Ασπρόπυργο για τον θάνατο του 17χρονου από αστυνομικά πυρά – Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (16/11) στον Ασπρόπυργο με ομάδα ατόμων να ανάβουν φωτιές και να στήνουν οδοφράγματα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Στην οδό Μεγαρίδος, άτομα που διαμαρτύρονται πέταξαν πέτρες σε όχημα της Πυροσβεστικής, με αποτέλεσμα να σπάσει τζάμι του οχήματος και να τραυματιστεί ένας πυροσβέστης.

Η λεωφόρος ΝΑΤΟ εξακολουθεί να είναι κλειστή για τη κυκλοφορία, ενώ στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και το

όχημα «Αίαντας».

Παράλληλα, επεισόδια εκτυλίσσονται και στο Μενίδι από 100 άτομα, στις οδούς Κύπρου και Κωνσταντινουπόλεως.

Ένταση και στο Χαλάνδρι

Στο Χαλάνδρι οι συγκεντρωμένοι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων επί της Λεωφόρου Μεσογείων σύμφωνα με πληροφορίες. Στο σημείο υπάρχει αστυνομική δύναμη, η οποία επιβλέπει την κατάσταση.

Επίσης, φωτιά φαίνεται να μπήκε στην αυλή καταστήματος γνωστής αλυσίδας γρήγορου φαγητού στην περιοχή του Νομισματοκοπείου. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, ενώ τα άτομα απομακρύνθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό πλέον έχει λήξει.

Επεισόδια και στα Εξάρχεια

Επεισόδια σημειώθηκαν και στα Εξάρχεια όπου περίπου λίγο πριν τις 11 το βράδυ ομάδα ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Ναυαρίνου με συνέπεια τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Κορωπί: Σοκάρουν οι καταγγελίες μητέρας 14χρονου που έπεσε θύμα bullying – «Του έσβησαν τσιγάρο στο κεφάλι»

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 5 ανήλικοι για επίθεση σε συνομήλικό τους

Θρίλερ στην Άρτα: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός σε στρατόπεδο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένταση, Ασπρόπυργο, 17χρονου, – Τραυματίστηκε,entasi, aspropyrgo, 17chronou, – travmatistike