Ενόχληση Σαμαρά για Άδωνι και Βορίδη

Ενοχλημένος, λένε οι πληροφορίες, είναι ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς από διάφορα στελέχη της κυβέρνησης, σχετικά με την επίμαχη τροπολογία των υπουργείων Εργασίας και Μετανάστευσης για τη χορήγηση αδειών παραμονής και εργασίας σε μετανάστες που ήδη βρίσκονται στη χώρα και εργάζονται χωρίς τα απαραίτητα χαρτιά.

Όπως είναι γνωστό, ο Σαμαράς τάχθηκε ανοιχτά και απολύτως ξεκάθαρα κατά της τροπολογίας. Βέβαια,

η κυβέρνηση, φοβούμενη διαρροές κατά την ψηφοφορία, επέβαλε κομματική πειθαρχία, με αποτέλεσμα η μόνη αρνητική ψήφος από πλευράς Ν.Δ. να ανήκει στον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος, φυσικά, εξαιρέθηκε από την υποχρέωση της κομματικής πειθαρχίας.

Ωστόσο, ο Σαμαράς φέρεται ενοχλημένος, τόσο από την επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να στηρίξει την τροπολογία, όσο και από τη στάση του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, που τάχθηκε υπέρ της ρύθμισης, χωρίς να εκφράσει έστω κάποιον προβληματισμό για το περιεχόμενό της ή για τις «ουρές» που μπορεί να έχει.

Υπενθυμίζεται ότι επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά οι δύο νυν υπουργοί έκαναν… μετεγγραφή στη Ν.Δ. από τον ΛΑΟΣ, αφού πρώτα είχαν συμμετάσχει στο Υπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Διαβάστε επίσης:

Κοινή κάθοδος ΜΕΡΑ25 και ΛΑΕ στις ευρωεκλογές με κεντρικό υποψήφιο τον Γιάνη Βαρουφάκη

Τον Μάρτιο η κρίσιμη συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς για τη μετεξέλιξη σε κόμμα

Κασσελάκης: Ξενοίκιασε το διαμέρισμα στο Μαϊάμι – Μεταφέρει όλα τα πράγματα στην Αθήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενόχληση Σαμαρά, Άδωνι, Βορίδη,enochlisi samara, adoni, voridi