Ένα βήμα πιο κοντά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μετά από την σύγκρουση για το ζήτημα Μουζάλα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «τάνγκο θέλει δυο». Αυτό δεν λέει η πασίγνωστη φράση; Μπορεί η ένταση του τελευταίου 24ωρου να «χτύπησε κόκκινο» μεταξύ των δυο κυβερνητικών εταίρων για το ζήτημα Μουζάλα ωστόσο το απόγευμα της Πέμπτης θα υπάρξει συνάντηση συνεργασίας μεταξύ των προεδρείων των ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Μια συνεργασία η οποία έρχεται ελάχιστες ώρες μετά από την πρωινή συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ και μόλις μια ημέρα μετά από την σφοδρή σύγκρουση Μαξίμου και Πάνου

Καμμένου.

«Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, δίνοντας έτσι τον τόνο της συνάντησης, ο οποίος δεν μπορεί να είναι άλλος παρά από το να... ξαναζεσταθούν οι σχέσεις μεταξύ των δυο κομμάτων και κυβερνητικών εταίρων, οι οποίες βρέθηκαν στην «κατάψυξη» μετά από επίμαχη αναφορά του Γιάννη Μουζάλα.

Το «ραντεβού», λοιπόν, δόθηκε για τις 7 το απόγευμα και το «μενού» της συνάντησης θα περιλαμβάνει την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των δυο κοινοβουλευτικών ομάδων για την προ ημερησίας συζήτηση για τη Δικαιοσύνη σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη και θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα. Δηλαδή, κάτι σαν την... τελευταία προπόνηση πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι την οποία οι προπονητές συνηθίζουν να την προγραμματίζουν την ώρα του αγώνα προκειμένου οι παίκτες να μπαίνουν ευκολότερα στο κλίμα του ματς...

Σύμφωνα με την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου τα προεδρεία των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις, για την πολιτική επικαιρότητα όπως αυτή καταγράφεται με την στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος και επιμένει στην παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού, αρμόδιου για το μεταναστευτικό, Γιάννη Μουζάλα. «Είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν», ήταν το σχόλιο του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη απαντώντας με αυτό τον τρόπο στην ερώτηση αν υπάρχει κίνδυνος αναταράξεων στις σχέσεις των δύο κομμάτων από τη στάση που κρατούν οι ΑΝΕΛ στο θέμα του Γιάννη Μουζάλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην συνάντηση προετοιμασίας θα πάρουν μέρος οι γραμματείς και οι διευθυντές των δυο κοινοβουλευτκών ομάδων, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των δύο κομμάτων καθώς και άλλα επιτελικά στελέχη.

ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛΜουζαλάςσύγκλισηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα